Sterren op TV
The Masked Singer Oud en Nieuw

Wie is de Oliebol uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is de Oliebol uit The Masked Singer Oud en Nieuw? The Masked Singer is uitgegroeid tot een groot succes. Het eerste seizoen van de RTL4-serie scoorde al uitstekende cijfers, maar het tweede seizoen is helemaal door het dak gegaan. Het is dan ook niet vreemd dat ervoor gekozen is om een Oud en Nieuw special uit te brengen. Op oudejaarsavond wordt het Nederlandse publiek voorgesteld aan vijf nieuwe deelnemers. Maar wie zit er toch in het pak van de Oliebol verstopt? Wij zijn alvast aan de slag gegaan met een voorzichtige voorspelling.

Wie is de Oliebol uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Net na de laatste uitzending van The Masked Singer seizoen 2 werden de vijf pakken voor The Masked Singer Oud en Nieuw bekendgemaakt. Op oudejaarsavond is het aan ons de taak om erachter te komen wie er in de vijf nieuwe pakken verstopt zitten. Wie de foto met de vijf deelnemers alvast goed bekijkt, kan nu al concluderen dat de Oliebol een stuk kleiner is dan de andere vier BN’ers die meedoen aan de oudejaarsspecial.

Grote vraagteken

Tijdens oudjaarsavond bleek de Oliebol het grote vraagteken te zijn bij alle juryleden. De namen vlogen over tafel en sommigen wisten het absoluut zeker. Zo kon het niet anders dan dat het Jamai moest zijn. Het bleek niet te kloppen. Ook de opties dat het een kleine BN’er moest zijn zoals Roel van Velzen of een vrouw zoals Patricia Paay of Fatima Moreira de Melo kon al snel in de prullenbak.

Richard Groenendijk is de Oliebol in The Masked Singer

Het is namelijk Richard Groenendijk die verstopt is als de Oliebol in The Masked Singer. Hij wist te verrassen met zijn stem, al was hij daar zelf ook weer verrast over dat de jury dat niet had ingeschat. Feit was dat de jury compleet op het verkeerde been was gezet en ook aan de hints maar weinig had. Zo zorgde de Oliebol voor de verrassing in The Masked Singer.