Sterren op TV
Wie is de nieuwe vriend van Diva Maria

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 27 februari 2023

Wie is de nieuwe vriend van Diva Maria?

De 24-jarige Diva Maria mag zichzelf inmiddels een echte realityster noemen. Ze deed namelijk mee aan ‘Echte Meisjes In De Jungle 2023’. De prachtige jongedame is een hit op Instagram, op dit social media platform heeft ze méér dan 50.000 volgers. Ondanks dat het goed gaat met haar carrière, gaat het minder goed met het liefdesleven van Diva Maria. De 24-jarige influencer is namelijk nog vrijgezel. Diva, heeft dus nog geen vriend.

Haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle

Haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle

De prachtige Diva Maria deed mee aan ‘Echte Meisjes In De Jungle 2023’. Andere deelneemsters waren Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Channah, Annebel Visscher, Fabiola, Kelly Heruer, Jill Goede, Lena, Michella Kox en Janice Blok. De dames maakte er een fantastisch seizoen van. Diva.

Diva Maria is bekend van De Bachelor

Diva Maria is bekend van De Bachelor

Diva Maria, deed mee aan ‘De Bachelor 2021’, in deze serie gingen 20 vrouwen die strijd met elkaar aan om Tony Junior. De DJ had eerder een relatie met zangeres Maan. De pas 24-jarige vrouw maakte veel indruk op de kijkers. Vandaar deze kijkcijferhit twee jaar te zien was in ‘Echte Meisjes in de Jungle’.