Sterren op TV
The Masked Singer Oud en Nieuw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 december 2020

Laatst Geüpdatet: 1 januari 2021

Wie is de Klok uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is de Klok uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Na de succesvolle seizoenen van The Masked Singer kon RTL het niet laten om voor oudjaarsavond een speciale Oud en Nieuw-aflevering aan te kondigen. In totaal zijn er vijf BN’ers gestrikt die verstopt zitten in verschillende pakken die alles te maken hebben met de laatste dag van het jaar. Maar wie is toch de BN’er die verstopt zit in het pak van de Klok in The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is de Klok uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Met de speciale Oud en Nieuw-aflevering van The Masked Singer heeft RTL opnieuw vijf BN’ers geregeld die hun zangtalenten ten gehore brengen. Omdat het nu echter om een oudjaarsspecial gaat, gaan wij ervan uit dat de stemmen van deze vijf BN’ers aardig goed te herkennen moeten zijn. Zou het anders tenslotte niet onmogelijk zijn om de BN’er binnen een paar uur te herkennen? Wat betreft de Klok zou het ons dan ook niets verbazen als de makers iets gedaan hebben met de naam.

Zou het niet geweldig zijn als RTL erin geslaagd is om Hans Klok te strikken voor het pak? Als illusionist heeft hij tijdens de coronatijd tenslotte niet veel te doen en hij gaf recent al aan op zoek te zijn naar werk. Mogelijk dat hij daar met zijn deelname aan The Masked Singer Oud en Nieuw wel een stap in zet. Het was bij jurylid Loretta Schrijver ook de gedachte, het bleek niet te kloppen.

John van den Heuvel is de Klok in The Masked Singer

Bij RTL Boulevard zijn eind december de eerste beelden getoond van The Masked Singer Oud & Nieuw. Daarin kregen we al een eerste hint over De Klok en hoorden we al een stukje van zijn stem. “Deze klok hoort, meer dan wie dan ook, bij het meubilair.” In de studio van RTL Boulevard wordt dan ook gedacht aan Ron Brandsteder, Henny Huisman of Kees Tol. Na het horen van de stem lijkt iedereen het in de studio eens: John van den Heuvel. Op Twitter denkt men ondertussen eerder aan Robert ten Brink. Het bleek dat de desk bij RTL Boulevard gelijk had. John van den Heuvel is de Klok in The Masked Singer.