Sterren op TV
Champagnefles The Masked Singer Oud en Nieuw

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Het tweede seizoen van The Masked Singer is uitgegroeid tot een waar succes op RTL4. Er is dan ook besloten om met Oud en Nieuw een speciale editie van het programma uit te zenden. In die nieuwe editie verschuilen vijf BN’ers zich in een pak en is het aan de kijkers thuis en de juryleden om te raden wie er in het pak verstopt zit. De grote vraag is nu: Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Wij kunnen alvast wat voorzichtige voorspellingen doen.

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Nadat het complete tweede seizoen van The Masked Singer was uitgezonden op RTL4, werd ook duidelijk welke vijf karakters we terug gaan zien in de speciale Oud & Nieuw-show op 31 december. Een van de kandidaten aan de speciale aflevering is de Champagnefles. Inmiddels wordt er al druk gespeculeerd over welke BN’ers verstopt zullen zitten in de pakken. Ook wij hebben zo onze vermoedens. We lijken één ding alvast zeker te weten: In het pak van de Champagnefles moet haast wel een vrouw verstopt zitten.

Opmerkelijk genoeg werd de eerste kandidaat van de speciale aflevering van The Masked Singer bekendgemaakt in de show van M. Mede daardoor weten sommige liefhebbers van het programma het nu al zeker: Presentatrice Margriet van der Linden zit verstopt in het pak. Hoe geniaal zou het zijn als je als presentatrice van een programma tenslotte zelf bekend mag maken dat je meedoet aan The Masked Singer.

Etiket

Mocht Margriet van der Linden toch niet in het pak verstopt zitten, dan zijn er meer mogelijkheden. Daarin lijkt het etiket op de champagnefles interessant. Daarop valt te lezen: ‘Le Chanteur Masqué – Reims, 1978’. Het zou natuurlijk kunnen betekenen dat de BN’er waar wij naar op zoek zijn, geboren is in 1978. In dat kader zouden onder meer Edsilia Rombley, Sylvie Meis en Fatima Moreira de Melo wel eens verstopt kunnen zitten in het pak.

Mede omdat The Masked Singer Oud en Nieuw maar uit één aflevering bestaat, is de kans groot dat RTL gekozen heeft voor BN’ers die we razendsnel herkennen. We kunnen tenslotte niet weken nadenken. Als wij een voorspelling moeten doen, denken we dan ook aan Margriet van der Linden, Edsilia Rombley, Sylvie Meis of Fatima Moreira del Melo.