Sterren op TV
Champagnefles The Masked Singer Oud en Nieuw

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Het tweede seizoen van The Masked Singer is uitgegroeid tot een waar succes op RTL4. Er is dan ook besloten om met Oud en Nieuw een speciale editie van het programma uit te zenden. In die nieuwe editie verschuilen vijf BN’ers zich in een pak en is het aan de kijkers thuis en de juryleden om te raden wie er in het pak verstopt zit. De grote vraag is nu: Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Wij kunnen alvast wat voorzichtige voorspellingen doen.

Wie is de Champagnefles uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Nadat het complete tweede seizoen van The Masked Singer was uitgezonden op RTL4, werd ook duidelijk welke vijf karakters we terug gaan zien in de speciale Oud & Nieuw-show op 31 december. Een van de kandidaten aan de speciale aflevering is de Champagnefles. Inmiddels wordt er al druk gespeculeerd over welke BN’ers verstopt zullen zitten in de pakken. Ook wij hebben zo onze vermoedens. We lijken één ding alvast zeker te weten: In het pak van de Champagnefles moet haast wel een vrouw verstopt zitten.

Etiket

Al bij het verschijnen van de persfoto ging er bij ons een lichtjue branden. Want leek erop dat het etiket op de champagnefles interessant kon zijn. Daarop valt te lezen: ‘Le Chanteur Masqué – Reims, 1978’. Het zou natuurlijk kunnen betekenen dat de BN’er waar wij naar op zoek zijn, geboren is in 1978. In dat kader zouden onder meer Edsilia Rombley, Sylvie Meis en Fatima Moreira de Melo wel eens verstopt kunnen zitten in het pak. Het bleek helemaal juist te zijn!

Edsilia Rombley is Champagnefles in The Masked Singer

De champagnefles zetten een prachtige prestatie neer door de hele avond door haar hoeven te zakken en over te komen alsof de volledige fles was leeggedronken. Tijdens het eerste optreden was de stem nog niet geraden, want – zo gaf Edsilia later toe – had ze veel hoger gezongen dan ze normaal doet om zichzelf maar niet te verraden. Bij het duet kwam ze daar niet meer mee weg en werd door alle juryleden herkend. Edsilia Rombley is de Champagnefles in The Masked Singer en ze wist het programma ook nog eens te winnen!