Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Voetballer Wesley Hoedt de vriend van Emma Heesters

Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters, een Nederlandse zangeres die bekend werd via Youtube en het televisieprogramma Beste Zangers. Vriend Wesley is profvoetballer bij het Belgische Royal Antwerp.

Wesley Hoedt vriend Emma Heesters

Lang gingen er geluiden dat Emma Heesters een relatie met een andere Wesley uit de voetbalwereld had: Wesley Sneijder. Volgens de roddelpers werden de twee zoenend gespot tijdens het verjaardagsfeestje van Emma in het Amsterdamse café Bolle Jan.

“Ik heb het heel leuk gevierd met vrienden, dat was echt ontzettend leuk”, reageerde de blondine in RTL Boulevard. “Daarom heb ik nog meer zin in aankomend jaar. Ik ben gewoon zo dankbaar met wat er het afgelopen jaar is gebeurd.” Over Wesley Sneijder zei ze: “Nee, die was er niet nee. Zou wel gezellig zijn geweest.”

‘Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot’

Even later onthulde Emma Heesters dat ze eindelijk gelukkig was in de liefde: met iemand uit de voetbalwereld. En dus klonk de naam Wesley Sneijder al gauw weer. “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee. Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

“Het is niet Wesley Sneijder, nee. Voor sommige mensen is mijn nieuwe vriend wel bekend. Hij komt namelijk uit de voetbalwereld”, zei Emma in het blad Party. En inmiddels weten we dat het om Wesley Hoedt gaat.

Wesley Hoedt voetballer Royal Antwerp

Wesley Hoedt is in 1994 geboren in Alkmaar. Hij speelde dan ook in de jeugdopleiding van AZ aldaar, en wist uiteindelijk ook door te breken in de hoofdmacht. Beloning was een transfer naar SS Lazio uit Italië in 2015.

Via Southampton (Engeland) en Celta de Vigo (Spanje) belandde Wesley Hoedt in september 2020 bij Royal Antwerp uit België. De club huurt hem van Southampton, maar de kans is fors dat hij in 2020 ook definitief overstapt naar de Jupiler League Pro in ons buurland. Zo kan hij ook (relatief) dichtbij zijn Zeelandse vriendin Emma Heesters wonen.

Melanie Hania ex-vriendin Wesley Hoedt

Eerder had Wesley Hoedt al een lange relatie met zijn jeugdliefde Melanie Hania. Ze hebben samen twee kinderen, Noli Valentina en Finn. Zij krijgen met Emma Heesters in ieder geval een uiterst liefdevolle stiefmama in hun leven!

Dit bericht bekijken op Instagram

Working hard to prepare ourselves for some upcoming decisive months ⚪️????????⚽️ #playoff1 #cupfinal

Een bericht gedeeld door Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14) op