Sterren op TV
Wesley Oh Oh Daar Gaan We Weer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 november 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Wesley Broens van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Wesley Broens is bij Oh Oh Daar Gaan We Weer één van de belangrijke sfeermakers. De zanger toont in het programma aan vrijwel altijd over een goed humeur te beschikken en ook nog klaar te staan voor de andere zeven deelnemers aan het realityprogramma van RTL 5. Zijn bijnaam is Waussie.

Wesley Broens in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Wesley is in Oh Oh Daar Gaan We Weer dus een vriend van iedereen. Of Waussie nu nuchter is of zwaar onder invloed van de drank, sfeer maken kan hij altijd. Voor hij vertrekt naar Mallorca pakt hij met zijn moeder zijn koffer in en vraagt of er wel een familypack condooms is ingepakt. Dat doet vermoeden dat Wesley nogal wat van plan is tijdens de vakantie, maar als hij verklapt wat zijn favoriete openingszin is, dan is het twijfelachtig of hij de condooms wel nodig zal hebben.

Zijn openingszin luidt: ‘Wat heb jij een mooie benen. Hoe laat gaan ze open?’ Gelukkig voegt Wesley er wel snel aan toe dat hij dit met een knipoog doen en dat de dames er daarom nog nooit een probleem van gemaakt hebben. In Oh Oh Daar Gaan We Weer zien we hoe vaak hij succes heeft bij de dames.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Wesley Broens als zanger

Wesley Broens treedt graag op als zanger. Zo krijgt hij van Cafe M’n Broer in Nootdorp regelmatig het podium en creëert hij er een gezellige sfeer. Inmiddels heeft de zanger en entertainer meerdere singles uitgebracht die het goed doen in de kroeg. Ook tijdens zijn Oh Oh avontuur verscheen er plots een videoclip van Wesley. Ik Wil Jou is het nieuwste nummer van de veelzijdige Broens.

Het blijft van de 23-jarige Wesley een droom om rond te kunnen komen als zanger. Tot die tijd blijft hij werkzaam als beveiliger. Om de kosten te drukken woont hij ook nog thuis bij zijn vader, moeder en broertje. Als we Wesley Broens zelf moeten geloven, dan leidt hij het leven van een koning.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Simone | Nicky | Damian | ShadyAmanda

Volg Wesley van Oh Oh Daar Gaan We Weer ook op Facebook en Instagram