Sterren op TV
Wes Nelson Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Wes Nelson deelnemer aan Love Island

Wes Nelson doet mee aan Love Island. Wes is één van de heren die op zoek is naar de liefde van zijn leven. Daarnaast hoopt hij in Love Island vrienden te maken, omdat hij maar al te goed beseft dat hij 24 uur per dag met de deelnemers opgescheept zit. Lukt het Wes Nelson om het perfecte koppel te vormen en uiteindelijk naar huis te gaan met een geldbedrag van liefst 50.000 pond?

Wes Nelson in Love Island

Wes Nelson is te zien in Love Island. Wes is twintig jaar oud en verdient zijn geld in het dagelijks leven als ontwerp-ingenieur in de elektrische en nucleaire industrie. Mijn baan helpt zeker bij het versieren van meiden. Ze denken direct dat ik intelligent ben. Ik kan de rit van haar leven ontwerpen. Ik heb er de pook voor. Die zuig ik zo uit m’n duim”, vertelde Wes Nelson tijdens zijn voorstelvideo.

Met Wes Nelson hebben we te maken met een romantische jongen. “En ik behandel vrouwen als een koningin. Zo ben ik opgevoed. Er is geen concurrentie in de villa. Het is vrij spel en ik loop sowieso naar buiten met mijn droomvrouw”, zo is Wes Nelson nu al overtuigd. Wes is overigens ook bekend van zijn Muay Thai Kickboxing video’s.

Leeftijd Wes Nelson

Wes Nelson is sinds de eerste aflevering van Love Island seizoen 4 te zien. Kijkers twijfelen echter massaal of hij wel eerlijk is geweest over zijn leeftijd. Wes heeft namelijk aangegeven dat hij twintig jaar oud is, maar fans kunnen dit absoluut niet geloven.

Daarnaast is Wes ook nog eens terecht gekomen bij Laura Anderson, een dame van 29 jaar oud. Het leeftijdsverschil van de twee zou dan ook liefst negen jaar zijn en dat kunnen fans maar moeilijk begrijpen. Zij zijn van mening dat het verschil te groot is en dat het nooit kan werken tussen de twee omdat ze in een totaal andere fase van hun leven zitten.

Wes Nelson is te volgen via Instagram.