Sterren op TV
Wendy van Dijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 23 juni 2023

Wendy van Dijk: leeftijd, man, dochter en programma’s

Wendy van Dijk, kennen we als presentatrice van onder andere ‘Wie Van De Drie’. De afgelopen tijd is de blonde Wendy steeds minder te zien op tv.

Haar overstap naar SBS heeft wat dat betreft weinig goeds gedaan. De kijkcijfers van onder andere ‘Ministars’ vielen erg tegen, het gaat ook de slechte kant op met de kijkcijfers van ‘Wie van de Drie’ waar onder andere Martien Meiland, Najib Amhali en Britt Dekker in de jury zitten.

 Ondanks ze wat minder op tv te zien is, is het nog altijd een prachtige vrouw die het ver geschopt heeft.

Wendy van Dijk - leeftijd - 52 jaar
© Instagram @ wendyvandijk3

Inhoudsopgave

Zo oud is Wendy van Dijk

De Nederlandse presentatrice werd geboren op 22 januari 1971 in het mooie en gezellige Wesep. Wendy van Dijk is momenteel 52 jaar oud, zo ziet ze er in ieder geval niet uit. Ondanks dat Wendy de 50 al gepasseerd is, ziet ze er nog steeds goed uit. Dat vindt ook Wendy’s zoon Sem.

Erland Galjaard is de man van Virigl van Dijk
© Instagram @ wendyvandijk3

Dit is de man van Wendy van Dijk

Wendy, is getrouwd met oud-programmadirecteur Erland Galjaard. Ze trouwde op 3 april 2014 in het bijzijn van enkele bekende Nederlanders. Chantal Janzen en Marco Geeratz waren in ieder geval aanwezig. Ze trouwde in 2015 op partyeiland Ibiza. Erland, ging in 2018 weg als directeur bij RTL Nederland. Enkele weken geleden kondigde hij ook aan te vertrekken bij Talpa.

Wendy en Erland ontmoetten elkaar in 2007 op het hoofdkantoor van RTL Nederland. Hun huwelijk heeft de afgelopen jaren meerdere keren in zwaar weer gezeten, toch zijn ze nog altijd samen.

De knappe Wendy van Dijk heeft samen met haar tweede man Erland een 13-jarige dochter genaamd ‘Lizzy’.

Wendy van Dijk is een hit op Instagram
© Instagram @ wendyvandijk3

Populair op Instagram

Gelukkig, hoeft Wendy haar geld niet te verdienen met één inkomstenbron. Ze heeft haar eigen magazine, website en social media kanalen. Op social media platform Instagram is ze enorm populair. Dagelijks deelt ze de leukste foto’s met haar 429.000 volgers.

Ze deelt vooral foto’s van haar kinderen en oude foto’s van zichzelf. Daarnaast deelt ze ook foto’s van haar televisiewerk.

Sem van dijk is de zoon van wendy van dijk
© Instagram @ wendyvandijk3

De kinderen van Wendy van Dijk

Wendy, heeft twee kinderen bij twee verschillende mannen. Haar eerste kind kreeg ze met haar ex Xander de Buisonjé. Sem van Dijk, is haar zoon.

Hij is inmiddels 20 jaar oud. De presentatrice werd voor het eerst moeder op 32-jarige leeftijd.

Haar 13-jarige dochter Lizzy kreeg ze samen met haar man Erland Galjaard. De huidige man van Wendy heeft twee dochters uit een eerder huwelijk. Charlot Galjaard en  Elena Galjaard zijn de dochters van Erland Galjaard uit een eerder huwelijk.

Ushi en Van Dijk

Ushi en Van Dijk was het eerste grote succes van Wendy van Dijk. In het programma dat tussen 1999 en 2002 uitgezonden werd, nam Wendy onbekende en bekende mensen in de maling. Dit zorgde voor hilarische tv. In 2008 zijn alle aflevering nog eens uitgezonden. Door het typetje dat ze speelde, is ze meermaals uitgemaakt voor ‘racist’.

Hier woont Wendy

In een aflevering van ‘EIGEN HUIS & TUIN’ ging presentatrice Evelyn langs bij de reusachtige villa van Wendy en Galjaard waar ze samen wonen met hun dochter Lizzy.

Ze wonen samen in het prachtige Nigtevecht in een voormalig koetshuis. De authentieke details zijn behouden gebleven, de rest van de woning hebben ze flink verbouwd.

De prachtige openhaard is één van de eye charters van het huis. De man van Wendy van Dijk heeft een dj-set in huis staan. Hij is namelijk heel muzikaal.

Deze programma's precenteert Wendy van Dijk

Haar programma’s 

In de afgelopen jaren heeft Wendy heel wat programma’s gepresenteerd. Ze was te zien als presentatrice van onder andere X-factor en The Voice of Holland. Momenteel is ze nog te zien als presentatrice van het programma ‘Wie van de 3’.

Haar ex Xander de Buisonjé

Haar ex Xander de Buisonjé

Presentatrice Wendy van Dijk had lange tijd een relatie met Xander de Buisonjé. Samen met Xander kreeg ze ook haar zoon Sem. Het stel was zelfs verloofd, enkele maanden voor het huwelijk gingen ze uit elkaar.  Xander, is inmiddels al jaren gelukkig met zijn vrouw Sophie de Buisonjé.

Dit is het bizare vermogen van Wendy van DIjk

Vermogen

Wendy van Dijk, verdient bij SBS een monstersalaris van naar schatting 2.200.000 euro. Dat is het dubbele wat ze als presentatrice bij RTL verdiende.

Naast haar salaris, heeft ze ook haar eigen tijdschrift, hier zet ze naar schatting 5.200.000 euro per jaar mee om. Galjaard en Wendy kochten hun woning voor 1.700.000 euro.

De woning heeft een geschatte over waarde van 500.000 euro. Tel hier hun villa van 1.500.000 euro op Ibiza bij op, en Wendy heeft een geschat vermogen van 7.500.000 euro.

Het magazine van Wendy van Dijk

Naast haar werk als presentatrice brengt Wendy 7 keer per jaar haar magazine ‘WENDY’ uit in een oplage van 125.000 exemplaren.

Een exemplaar kost €5,95, haar bedrijf ‘WENDY Multimedia B.V.’ heeft een jaaromzet van 5.200.000 euro.

Naar schatting houdt Wendy hier 10% aan over. Dat is toch een mooie 520.000 euro per jaar. Er zijn mensen die het minder hebben.

Heeft Wendy een tattoo?

Ja, de knappe presentatrice heeft een Tattoo samen met haar broer. Ze hebben deze laten zetten nadat hun vader overleden was.

Heeft Sem van Dijk een relatie?

Ja, haar zoon heeft een relatie met de bloedmooie vriendin Charissa. De geruchten gaan dat hij is vreemdgegaan met Jade Anna, die momenteel weer samen is met Gio Latooy.

Deed Wendy mee aan de Masked Singer?

Nee, Wendy deed niet mee aan ‘De Masked Singer’.

Hoe heet haar vader?

De vader van Wendy heette Jaap, hij is al 17 jaar overleden.

Is ze zwanger?

Nee, ze is momenteel niet zwanger, dat gaat ook lastig worden met haar 52 jaar.