Sterren op TV
Jorn Wendy Chantal Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 5 juli 2017

Wendy en Chantal voor Jorn in Adam Zkt. Eva

Wendy en Chantal doen voor Jorn mee aan Adam Zkt. Eva. Beide dames zijn op zoek naar het prins op het witte paard en mogelijk maakt Jorn één van de twee dames gelukkig. Voor Adam Zkt. Eva gaan alle deelnemers volledig naakt. Zo hebben ze direct bij de eerste date al helemaal niets meer te verbergen. Weet Wendy of Chantal het hart van Jorn te veroveren?

Inhoudsopgave

Wie is Jorn uit Adam Zkt. Eva?

Jorn heeft zich opgegeven voor Adam Zkt. Eva omdat hij op zoek is naar een nieuwe liefde. De 29-jarige jongeman is tegenwoordig woonachtig in Amsterdam, maar is oorspronkelijk geboren in Langedijk. Sinds zo’n acht maanden is zijn vorige relatie uit met de vrouw waarmee hij 3,5 jaar samen is geweest. Door zijn deelname aan Adam Zkt. Eva hoopt hij toch de liefde van zijn leven te vinden. “Ik doe mee met Adam Zkt Eva voor het experiment. Om te kijken hoe het zal zijn om naakt te daten en om wellicht natuurlijk de dame van mijn leven te vinden.” Hoe zijn ideale vrouw eruit ziet? “Mijn Eva… Ik ben toch iemand die het liefst op blond valt, lang haar. Maar naast het uiterlijk ook wel iemand die ook een sterke persoonlijkheid is, een uitgesproken type.”

Jorn is te volgen via Facebook.

Wendy in Adam Zkt. Eva

Wendy is één van de dames die een poging waagt om het hart van Jorn te veroveren. In het dagelijks leven heeft de 25-jarige jongedame niet heel veel tijd. Ze heeft haar eigen paard, spreekt graag af met vriendinnen en is vaak aan het werk. Toch zoekt ze nu naar een nieuwe liefde en ze weet waar ze naar op zoek is. “Naar wat voor Adam ik op zoek ben? Iemand met humor. Iemand die een beetje romantisch is, iemand die een passie in zijn leven heeft.” Ook vertelde zij waarom zij meedoet. “Waarom ik hieraan meedoe? Dat is allereerst voor het avontuur. Dat daten vind ik natuurlijk altijd heel erg leuk, daar word ik altijd heel vrolijk van. Ik denk dat het voordeel om elkaar naakt te ontmoeten, is dat je niks hebt om je achter te verschuilen.

Wendy is te volgen via Facebook.

Chantal voor Jorn in Adam Zkt. Eva

Ook Chantal doet een poging om Jorn te verleiden in Adam Zkt. Eva. Ze is 29 jaar oud, is afkomstig uit Hilversum en werkt op een kinderdagverblijf. In haar vrije tijd is ze graag aan het voetballen. In de liefde is ze nog niet geslaagd en dus hoopt ze een Adam tegen het lijf te lopen. Naakt rondlopen is voor Chantal niet nieuw. “Ik sta nooit zo stil bij andere mensen. Als ik de was ga doen, loop ik naakt door het huis. Ik ben op zoek naar een leuke vriend, dat zou leuk zijn.” Chantal wil in ieder geval geen arrogante man, zo gaf ze al te kennen. “Als er maar een klik is.