Sterren op TV
Wayne, Nick, Puru en Shady van Ex on the Beach Double Dutch EOTBDD

Wayne, Nick, Puru en Shady van Ex on the Beach

Wayne Siebenga, Nick Vande Moortele, Puru Schout en Shady Mohamed hebben de stap gewaagd naar Ex on the Beach Double Dutch. Het viertal arriveerde in eerste instantie zonder exen op het eiland, samen met de dames Ashley Magdalena, Gaga, Cherry Kers en Monja Van de Veire. In iedere aflevering van EOTBDD ziet één van de kandidaten zijn of haar ex in het programma verschijnen. Maar wie zijn deze heren nou eigenlijk?

Inhoudsopgave

Wayne Siebenga van Ex on the Beach Double Dutch

Wayne Siebenga is één van de heren die flink vakantie heeft gevierd. Deze hunk blijkt 24 jaar te zijn en is woonachtig in Sittard. De voormalig student Facility Management houdt zich voornamelijk bezig met autodippen en zijn eigen kleding. Siebenga blijkt ook erg van vrouwen te houden en dat is ook wel te merken aan het antwoord dat hij gaf op de vraag hoeveel bedpartners hij al heeft gehad. “Die heb ik niet meer geteld. Ik kan wel ‘t aantal soa’s zeggen”, aldus Wiebenga tijdens de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch. In 2015 eindigde Wayne bij de Men Universe verkiezing in Roermond op een derde plek.

Wayne Siebenga is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.

Nick Vande Moortele van Ex on the Beach

Nick Vande Moortele is de enige Belgische man die vanaf aflevering één te zien was in Ex On The Beach Double dutch. Hij studeerde volgens zijn Facebook-pagina aan de Universiteit van Gent en woont in Nazareth te België. In het verleden heeft hij ook in Tenerife gewoond.

Nick blijkt ook een echt feestbeest te zijn.”Mijn grootste deel van mijn leven bestaat uit feesten. In het uitgaansleven ben ik een opvallende type. Ik heb voldoende aandacht van de meiden, ik mag zeker niet klagen.” Nick zoekt overigens wel naar een meisje met lang haar, van kort haar houdt hij absoluut niet.

Nick Vande Moortele is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Puru Schout doet mee aan Ex on the Beach

Puru Schout is ook op het strand te bewonderen in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongeman is afkomstig uit Breda en is 24 jaar oud. Hij studeerde in het verleden aan Fontys Sporthogeschool en werkt tegenwoordig bij de nodige modellenbureau’s. Dat vinden wij niet gek natuurlijk, met zo’n uitstraling. Als hij zichzelf in drie woorden moet omschrijven, dan weet Puru het wel. “Discipline, hard lachen.” Daarnaast heeft hij een vrouw ook wel iets te bieden. “Wat ik een dame kan geven, is mijn hart, een intelligent gesprek en deze”, wijzend naar zijn twee spierballen.

Puru Schout is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Wie is Shady Mohamed van Ex on the Beach?

Shady Mohamed doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch, maar is zeker niet onbekend met dergelijke programma’s. Zo was hij eerder al te zien in Temptation Island. Shady is 24 jaar, komt uit Den Haag en woont daar nog altijd. In het verleden studeerde deze hunk aan ROC Mondriaan, waar hij een opleiding tot Beveiliger volgde. “Ik doe mee aan dit programma, omdat ik nu 24 ben en nog steeds mijn grote liefde niet heb gevonden”, zo stelde Shady zichzelf voor.

Shady Mohamed is te volgen via Instagram en Facebook.