Sterren op TV
Wayde King Brett Raymer Tanked

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 16 juni 2017

Wayde King en Brett Raymer uit Tanked

Brett Raymer en Wayde King zijn te zien in Tanked. De zwagers zijn samen de bedenker en eigenaar van Acrylic Tank Manufacturing en gaan in elke aflevering van Tanked, dat te zien is op Discovery Channel, aan de slag met het maken van een aquarium. Ze zijn zonder twijfel de meest creatieve aquariumbouwers van Amerika en tonen dat graag aan de hele wereld. Zo hebben ze al de nodige bakken gebouwd voor bekendheden. Onder meer David Hasselhoff, John Wall, Nathan Morris en Bill Ebgvall hebben een aquarium van deze twee heren in hun huis.

Wayde King van Tanked

Wayde King is één van de eigenaren van Acrylic Tank Manufacturing uit Tanked. De 47-jarige aquariumbouwer is geboren op Long Island in New York. Dat Wayde verslaafd zouden worden aan het bouwen van aquaria, is niet geheel verrassend te noemen. Toen hij opgroeide had zijn familie verschillende bakken met vissen in zijn eigen schuur staan en zijn vader verkocht vissen.

Vanaf zijn veertiende was hij verantwoordelijk voor het schoonmaken ervan. Hij kreeg de liefde voor vissen dan ook met de paplepel ingegoten. Op latere leeftijd ging Wayde aan de slag bij een aquarium bedrijf in Las Vegas, waar hij zijn huidige vrouw Heather Raymer leerde kennen. Tegenwoordig heeft hij dus zijn eigen bedrijf.

Brett Raymer van Tanked

Brett Raymer is de tweede eigenaar van ATM en ook te zien in Tanked. De zwager van Wayde is 47 jaar oud en geboren in Brooklyn te New York. Op jongere leeftijd hield Brett zich met heel andere dingen bezig dan met vissen. Hij speelde tennis en voetbal en behoorde tot het zwemteam van zijn hoge school. Toch besloot hij samen met zijn vriend Wayde, die hij al kende voordat Wayde trouwde met Brett’s zus Heather, een bedrijf in aquaria te starten.

Inmiddels is dat uitgegroeid tot een succesvolle business en ook op persoonlijk vlak heeft Brett niets te klagen: Hij is met Trisha sinds 2011 gelukkig in de liefde en heeft twee kinderen: Kayla en Bryce. Samen zorgen ze dat iedereen die dat wil voorzien wordt van een opvallend en uniek aquarium.

Wayde King is te volgen via Facebook. Brett Raymer is te volgen via Instagram en Facebook.