Sterren op TV

Ward van den Bosch vriend van Jet van Nieuwkerk

Ward van den Bosch is de vriend van Jet van Nieuwkerk, een Nederlandse televisiekok en presentatrice die veel te zien is op 24Kitchen. Jet is de dochter van de levende televisielegende Matthijs van Nieuwkerk.

Ward van den Bosch vriend Jet van Nieuwkerk

Ward van den Bosch heeft communicatie gestudeerd op de Hogeschool Inholland. De eerste job in zijn droomsector vond hij bij de zender BNN, als productieassistent.

Na twee jaar in die rol maakte Ward promotie tot producent en werkte hij aan programma’s als Nu we er toch zijn, Spuiten & Slikken en Try Before You Die.

Ward van den Bosch oprichter Awesome Originals

In 2011 verliet Ward van den Bosch BNN voor PilotStudio, waar hij productieleider werd, maar zijn allergrootste wens kwam vier jaar later uit: toen begon de vriend van Jet van Nieuwkerk zijn eigen bedrijf, met Awesome Originals.

Awesome Originals levert videocontent zoals documentaires en tv-programma’s en heeft met LINDA.tv, Social Inc, Appie Today, Nationale AI Cursus, MPG en Domino’s al een behoorlijk imposante lijst met klanten.

Jet van Nieuwkerk op 24Kitchen

Net als vriend Ward van den Bosch timmert ook Jet van Nieuwkerk behoorlijk aan de weg. Ze bracht al meerdere kookboeken uit, was columniste in Het Parool en heeft met ‘Tip van Jet’ haar eigen online magazine.

Tegenwoordig is Jet ook te zien in 24Kitchen. Ze maakt zich hard voor gezonde voeding. “Zo lang ik me kan herinneren, is gezond leven belangrijk voor me. Mijn oma en moeder hebben altijd gezond geleefd en gekookt, en op een gegeven moment vond ik het zo interessant dat ik daar meer over wilde weten. Toen de superfoods helemaal in waren, had ik ze allang achter de rug”, vertelde Jet al eens in de VIVA.

Matthijs van Nieuwkerk vader Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk is de dochter van Matthijs van Nieuwkerk, televisiepresentator en natuurlijk het gezicht van De Wereld Draait Door. Vriend Ward van den Bosch komt dus in een huis vol bekende Nederlanders terecht bij zijn schoonfamilie!

Dit bericht bekijken op Instagram

Met permissie van de moeder van Hannah. #peetkind #portugal #????

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@jetvannieuwkerk) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Best hippe ouders #???? #????

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@jetvannieuwkerk) op