Sterren op TV
Wie is de Mol 2022 seizoen 22

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 22 in 2022?

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 22 in 2022? Nadat we met het speciale jubileumseizoen en het 21ste seizoen van Wie is de Mol? twee seizoenen rap achter elkaar kregen, zullen we nu overduidelijk langer moeten wachten tot het 22ste seizoen van Wie is de Mol? van start gaat bij de NPO. Dat de populaire spelshow terugkomt voor een nieuw seizoen is duidelijk, maar dat nieuwe seizoen lijken we niet eerder dan begin 2022 op tv te hoeven verwachten.

Spelshow

Met Wie is de Mol? heeft NPO een ware hit te pakken. Het reality-spelprogramma neemt ons ieder jaar mee naar een land waar tien deelnemers centraal staan. In de groep zitten negen kandidaten en één mol. Een persoon in de groep treedt constant als saboteur op en zorgt ervoor dat de pot niet echt gespekt wordt. Het is aan zowel de deelnemers als de kijkers thuis om erachter te komen wie de mol is.

De kandidaten krijgen iedere week een vragenlijst voor hun kiezen inclusief executie. Wie de minste vragen over de mol goed beantwoordt, kan linea recta terug naar huis. Weet de mol zijn identiteit verborgen te houden?

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 22 in 2022?

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 22 in 2022? NPO verblijdde de fans van Wie is de Mol? in 2020 met liefst twee seizoenen. Een regulier seizoen en vervolgens een jubileumseizoen met oud-deelnemers. Begin 2021 ging vervolgens opnieuw een regulier seizoen van start. Nu zullen we weer langer moeten wachten op nieuwe afleveringen. Door naar het verleden te kijken, kunnen we wel al voorspellen wanneer het 22ste seizoen van Wie is de Mol? van start gaat.

Wie is de Mol? begint de laatste jaren namelijk steevast op de eerste zaterdag van het jaar. Als dat ritme gevolgd wordt, dan kunnen we meteen op Nieuwsjaardag aan de slag met Wie is de Mol? seizoen 22. Ook in 2015 ging het seizoen meteen op de eerste dag van het jaar van start. Naar verwachting eindigt het seizoen vervolgens op 5 maart. Wie mee doen aan het 22ste seizoen van Wie is de Mol? is nog niet bekend. Voor nu zijn de opnames nog niet gestart.