Sterren op TV
Wie is de Mol 2022 seizoen 22

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 21 in 2020?

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 21 (2020)? Bij de ontknoping van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? werd ook meteen bekend dat er in 2020 nóg een seizoen van Wie is de Mol? komt. Hoe dat seizoen er precies uit gaat zien, is niet bekend. Wel is duidelijk dat het seizoen nog later dit jaar op tv wordt verwacht.

Extra seizoen WIDM

Bij de allerlaatste aflevering van Wie is de Mol? 2020 kwam er plots nieuws naar buiten over de toekomst van het spelprogramma. Even werd gedacht dat de serie pas in 2021 terug zou komen voor nieuwe afleveringen, maar het is al eerder raak. Presentator Rik van de Westelaken gaf tenslotte aan dat met de finale-uitzending niet de laatste aflevering van dit jaar is verschenen. Dat ter ere van de twintigste editie van het programma. Hoe dat extra seizoen eruit gaat zien, is nog onduidelijk.

Op het internet wordt er al flink gespeculeerd van hoe het nieuwe seizoen eruit komt te zien. Zo hopen fans op een seizoen met oud-kandidaten of Mollen. Anderen hopen juist dat kandidaten die in eerdere seizoenen na één aflevering zijn afgevallen nu een nieuwe kans krijgen in een nieuw seizoen.

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 21 (2020)?

Wanneer start Wie is de Mol? seizoen 21 (2020)? Het is nog onduidelijk wanneer het extra seizoen wordt uitgezonden op tv, maar we moeten in ieder geval rekening houden met een release na de zomer. Het extra seizoen van Wie is de Mol? lijkt overigens geen last te krijgen van de coronacrisis. De opnames van het extra seizoen zijn namelijk al afgerond.