Sterren op TV
Wie is de Mol 2022 seizoen 22

Wanneer start Wie is de Mol? 2020 op tv?

Wanneer start Wie is de Mol? 2020 op tv? Nu een eind is gekomen aan Wie is de Mol? 2019 is het wachten op het twintigste seizoen begonnen. Alhoewel er nog weinig bekend is over Wie is de Mol? 2020 lijken we wel alvast een voorzichtige schatting te kunnen doen met betrekking tot de releasedatum op tv.

Mogelijke deelnemers

Wie is de Mol? 2019 is echt net voorbij en helaas valt er dan ook nog weinig te zeggen over de mogelijke deelnemers aan het twintigste seizoen. De opnames vinden vaak in de zomer plaats en dan valt vaak pas iets te zeggen over wie er mogelijk mee gaan doen aan het nieuwe seizoen. Ook is het nog onduidelijk voor welk land wordt gekozen. In Wie is de Mol? 2019 stond Colombia nog centraal.

Wanneer start Wie is de Mol? 2020 op tv?

Wanneer start Wie is de Mol? 2020 op tv? Een officiële releasedatum is nog niet genoemd, maar het ziet ernaar uit dat Wie is de Mol? 2020 aan het begin van 2020 terugkeert bij de NPO. De laatste jaren gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? traditiegetrouw van start op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. In dat geval mogen we uitgaan van 4 januari 2020. Wat we in ieder geval wel zeker weten is dat Rik van de Westelaken voor het tweede seizoen de presentator zal zijn. En natuurlijk dat er negen kandidaten op jacht gaan naar één mol.