Sterren op TV
Heel Holland Bakt Robert Andre en Jannie

Wanneer start Heel Holland Bakt seizoen 8 (2020-2021) op tv?

Wanneer start Heel Holland Bakt seizoen 8 (2020-2021) op tv? De bakshow van Omroep Max waarin gezocht wordt naar de beste thuisbakker van Nederland gaat verder. Maar wanneer mogen we een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt op tv verwachten? Door naar het verleden te kijken, kunnen we al een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van het achtste seizoen van Heel Holland Bakt.

Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt wordt ieder jaar gezocht naar de beste thuisbakker van Nederland. Daar komt ook een nieuwe versie bij, want op NPO 3 kunnen we in de toekomst ook aan de slag met een kinderversie van Heel Holland Bakt. In Heel Holland Bakt junior mogen kinderen hun bakkunsten laten zien. Wanneer die kinderversie wordt uitgezonden op tv, is nog niet bekend.

Wanneer start Heel Holland Bakt seizoen 8 (2020-2021) op tv?

Wanneer start Heel Holland Bakt seizoen 8 (2020-2021) op tv? Voor Heel Holland Bakt was het bij de eerste seizoenen van de kookshow normaal om de serie in september van start te laten gaan. Dat veranderde vanaf het zesde seizoen.

Sindsdien kiest de NPO ervoor om de serie in december van start te laten gaan. Dat was bij het zesde seizoen op 9 december en voor het zevende seizoen op 15 december. Het achtste seizoen lijkt dan ook in december van start te gaan op tv. Al is het wel nog even afwachten of de opnames wel doorgang kunnen vinden nu de coronacrisis is uitgebroken.