Sterren op TV
Expeditie Robinson deelnemers

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 april 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Wanneer start Expeditie Robinson seizoen 21 (2020) op tv?

Wanneer start Expeditie Robinson seizoen 21 (2020) op tv? In het voorjaar van 2020 werd als special een nieuw seizoen aangekondigd. In dat nieuwe seizoen nemen Nederlandse kandidaten het op tegen Vlaamse kandidaten. Maar naast die speciale editie genaamd Expeditie Robinson: NL vs BE, mogen we in 2020 ook nog een regulier seizoen verwachten. Door naar het verleden te kijken, kunnen we al enigszins aangeven wanneer het 21ste seizoen van start gaat op tv.

Extra seizoen Expeditie Robinson

De makers van Expeditie Robinson kozen de laatste jaren steeds vaker voor onbekende Nederlanders in het reguliere seizoen van Expeditie Robinson. Het twintigste seizoen werd echter een bijzondere variant. Via Videoland werd Expeditie Robinson: NL vs BE aangeboden.

Dat seizoen ging in januari 2020 van start, maar daar blijft het dit jaar niet bij. In 2020 mogen we ook nog een regulier seizoen verwachten met bekende Nederlanders en dat wordt alweer het 21ste seizoen van de serie.

Wanneer start Expeditie Robinson seizoen 21 (2020) op tv?

Wanneer start Expeditie Robinson seizoen 21 (2020) op tv? De laatste jaren viel er een duidelijke lijn op te maken als we kijken naar de releasedata van de vorige seizoenen. De seizoenen van de realityserie gingen de laatste jaren steevast eind augustus of begin september van start. In 2020 ging dat net even anders door de uitbraak van het coronavirus. Het is nog onduidelijk wanneer het seizoen wel van start gaat.