Sterren op TV
Beste Zangers 2021 seizoen 14

Wanneer start Beste Zangers seizoen 14 (2021) op tv?

Wanneer start Beste Zangers seizoen 14 (2021) op tv? Beste Zangers is ieder jaar een groot succes bij de NPO. In het programma krijgen verschillende zangers de kans om zichzelf van een andere kant te laten zien. Ook in 2021 lijkt de succesvolle serie terug te keren, maar wanneer kunnen we met Beste Zangers seizoen 14 aan de slag?

Beste Zangers

Beste Zangers is één van de best scorende programma’s van NPO. Ieder seizoen doen verschillende zangers en zangeressen mee waarbij in iedere aflevering één kandidaat centraal staat. Deze zanger heeft voor de andere artiesten een lied uitgekozen om te zingen. Dat kan een eigen lied zijn, maar ook een lied dat belangrijk is geweest voor de zanger of zangeres in kwestie. De zanger die in de aflevering centraal stond, bepaalt uiteindelijk de winnaar van de avond.

Wanneer start Beste Zangers seizoen 14 (2021) op tv?

Wanneer start Beste Zangers seizoen 14 (2021) op tv? Voor Beste Zangers wordt ieder jaar afgereisd naar Ibiza. Of dat op korte termijn nog kan gebeuren, is maar de vraag. Het coronavirus lijkt de opnames flink dwars te kunnen bomen. Daar had men voor seizoen 13 nog geen last van.

De opnames van het dertiende seizoen van Beste Zangers hadden namelijk al voor de uitbraak van het coronavirus plaatsgevonden. Daardoor liep de release van het seizoen amper vertraging op. Op het veertiende seizoen moeten we misschien wel langer wachten. Op z’n vroegst wordt seizoen 14 in september 2021 op NPO verwacht.