Sterren op TV
Beste Zangers

Wanneer start Beste Zangers seizoen 13 (2020) op tv?

Wanneer start Beste Zangers seizoen 13 op tv? Beste Zangers keert jaarlijks terug voor een nieuw seizoen. Ook in 2020 mogen we weer aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. Voor dat dertiende seizoen zijn Nick & Simon aan de slag gegaan als presentatieduo. Zij vervangen de zieke Jan Smit.

Beste Zangers

Beste Zangers geeft zangers de mogelijkheid om zichzelf van een andere kant te laten zien. Iedere aflevering staat een zanger centraal. Deze zanger heeft voor de andere artiesten een lied uitgekozen om te zingen. Uiteindelijk bepaalt de zanger om wie het in die aflevering draaide wat het lied van de avond is geworden.

Wanneer start Beste Zangers seizoen 13 op tv?

Wanneer start Beste Zangers seizoen 13 op tv? Door naar de afgelopen seizoenen te kijken, kunnen we een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van het dertiende seizoen. Al is het op dit moment maar de vraag in hoeverre een nieuw seizoen doorgang kan vinden, nu het coronavirus is uitgebroken.

Beste Zangers wordt jaarlijks namelijk opgenomen op Ibiza. Mochten de opnames voor het dertiende seizoen daar nog niet hebben plaatsgevonden, dan zou het wachten op Beste Zangers seizoen 13 misschien wel langer kunnen duren dan eerder gedacht. Mocht het programma wel al opgenomen zijn, dan lijken we in de zomer aan de slag te kunnen met een nieuw seizoen.