Sterren op TV
The Voice of Holland seizoen 11 2020 2021

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 11 maart 2021

Wanneer komt The Voice of Holland / TVOH seizoen 12 (2021-2022) op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland / TVOH seizoen 12 (2021-2022) op tv? Het ziet ernaar uit dat de talentenjacht TVOH een twaalfde seizoen krijgt. Voor nu is het alleen de grote vraag wanneer we aan de slag kunnen met seizoen 12 van The Voice of Holland. We hebben goed nieuws, want we weten nu al wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de talentenjacht.

Talentenjacht

The Voice of Holland verscheen in 2010 voor het eerst en groeide sindsdien uit tot een kijkcijferhit. Ieder jaar wordt in de tv-show gezocht naar de beste muzikale talenten. De eerste ronde van de show is de indrukwekkende Blind Audition. Daarin zingen kandidaten een door hunzelf gekozen nummer en moeten ze proberen om de rode stoelen gedraaid te krijgen. Als dat lukt, mogen ze kiezen bij welke coach ze in het team willen.

In de volgende ronde staan de Battles centraal. Daarvoor zetten coaches een aantal van hun talenten tegen elkaar. Wie de Battle wint, mag door naar de Knockouts. Wie die fase doorkomt, mag zich laten zien in de liveshows. Tot slot staan de beste kandidaten in de finale.

Wanneer komt The Voice of Holland / TVOH seizoen 12 (2021-2022) op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland / TVOH seizoen 12 (2021-2022) op tv? Gelukkig kunnen we al een voorzichtige voorspelling doen wat betreft de releasedatum van het twaalfde seizoen van The Voice of Holland. De laatste jaren gingen de nieuwe seizoenen van de talentenjacht namelijk steeds in november van start.

Dat zou betekenen dat we vanaf november 2021 aan de slag kunnen met The Voice of Holland seizoen 12. Het seizoen lijkt vervolgens door te lopen tot ergens in maart. Of voor seizoen 12 van TVOH coaches Ali B, Anouk, Waylon en Jan Smit terugkeren, is nog niet bekend.