Sterren op TV
The Voice of Holland seizoen 11 2020 2021

Wanneer komt The Voice of Holland / TVOH seizoen 11 (2020-2021) op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland seizoen 11 op tv? Door naar het verleden te kijken, kunnen we al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode voor het elfde seizoen van de talentenjacht. Het is echter nog maar de vraag in hoeverre die planning dit jaar wordt volgehouden vanwege de uitbraak van het coronavirus.

The Voice of Holland

The Voice of Holland is al jarenlang een groot succes op RTL 4. In de talentenjacht wordt ieder jaar gezocht naar de beste muzikale talenten. In de eerste ronde van de talentenjacht komen de kandidaten in de Blind Audition terecht. Zonder dat de juryleden zien met wie ze te maken hebben, moeten de kandidaten proberen de stoelen te laten draaien.

Wie dat voor elkaar krijgt, mag zich opmaken voor The Battles waarin gestreden wordt tegen andere talenten. Wie vervolgens de Knockouts overleefd, mag in de liveshows tonen wat hij of zij echt allemaal in petto heeft. Met uiteindelijk de finale-aflevering waarin de winnaar van het seizoen bekend wordt gemaakt.

Wanneer komt The Voice of Holland seizoen 11 op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland seizoen 11 op tv? In Nederland is het wachten op het elfde seizoen van TVOH in volle gang. Seizoen 10 ging tenslotte op 8 november 2019 van start op tv en de laatste aflevering werd op 28 februari 2020 uitgezonden. De grote vraag is nu dan ook wanneer we aan de slag kunnen met het elfde seizoen van TVOH. Dat er nog een nieuw seizoen gaat komen, is een ding dat zeker is.

Inmiddels kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van The Voice of Holland seizoen 11. Zo gingen de seizoenen de laatste jaren steevast in oktober of november van start. Naar verwachting zou dat ook gaan gebeuren met het elfde seizoen. Het is nu alleen de vraag in hoeverre dat door kan gaan, in verband met de uitbraak van het coronavirus.