Sterren op TV
The Voice of Holland seizoen 11 2020 2021

Wanneer komt The Voice of Holland 2018 op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland 2018 op tv? Het achtste seizoen kwam in februari 2018 tot zijn eind met Jim van der Zee als winnaar. In de tussentijd konden we kijken naar zowel The Voice Senior als The Voice Kids, maar nu is toch vooral het wachten op The Voice of Holland seizoen 9 begonnen. De talentenjacht keert nog in 2018 terug bij RTL4.

Verandering TVOH bij RTL4 met Lil’ Kleine

In The Voice of Holland 2018 gaan we een nieuw gezicht op de rode stoel zien. Miss Montreal keert voor het negende seizoen niet terug vanwege een te druk schema en heeft daarmee plaatsgemaakt voor Lil’ Kleine. Net als Ali B, Waylon en Anouk neemt hij in seizoen 9 als jurylid plaats op de rode stoel en gaat hij er alles aan doen om de talentvolle zangers beter te maken.

Dat is echter niet alles wat nieuw is. Vanaf het negende seizoen van The Voice of Holland zijn ook bandjes toegestaan in het programma. Daarbij werd wel direct benadrukt dat de stem en zangkwaliteiten nog altijd hetgeen zijn wat beoordeeld wordt. Ook de prijs is aangepast. Waar winnaars er voorheen vandoor gingen met een platencontract en een nieuwe auto, is dat vanaf het negende seizoen een platencontract, 50.000 euro en een videoclip die opgenomen wordt in Zuid-Afrika.

Wanneer komt The Voice of Holland 2018 op tv?

Wanneer komt The Voice of Holland 2018 op tv? TVOH seizoen 9 gaat op 2 november van start bij RTL4. Vanaf die datum kunnen we iedere vrijdag vanaf 20.30 uur aan de slag met een gloednieuwe aflevering van de talentenjacht. Ook kunnen we binnenkort aan de slag met The Voice Family dat alleen online te bekijken is. Dat is een spin-off van TVOH waarbij familie, collega’s, sportmaatjes of huisgenoten hun zangkwaliteiten mogen laten horen.