Sterren op TV
The Masked Singer

Wanneer komt The Masked Singer seizoen 3 in 2021 op tv?

Wanneer komt The Masked Singer seizoen 3 (2021) op tv? RTL 4 heeft een nieuwe hit te pakken. Nadat het eerste seizoen van The Masked Singer al goed scoorde, scoort het tweede seizoen helemaal ongekend met zelfs drie miljoen kijkers per aflevering. De verwachting is dan ook dat we een derde seizoen mogen verwachten van The Masked Singer, maar wanneer is nog de grote vraag.

The Masked Singer

In The Masked Singer draait het allemaal om stemmen herkennen. Bekende Nederlanders gaan gemaskerd een zangwedstrijd met elkaar aan. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai zal een panel juryleden uiteindelijk moet raden welke deelnemers zich verstopt hebben in de pakken. De jury bestaat uit Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. Als teams van twee nemen ze het tegen elkaar op.

Wanneer komt The Masked Singer seizoen 3 (2021) op tv?

Wanneer komt The Masked Singer seizoen 3 (2021) op tv? Het ziet ernaar uit dat we een derde seizoen mogen verwachten van The Masked Singer. Alhoewel een derde seizoen nog niet officieel is aangekondigd, is wel al duidelijk dat er achter de schermen gesproken wordt over een compleet nieuw seizoen. Daarnaast mogen we ons ook opmaken voor een oudejaarsspecial van de realityshow.

Mocht er daadwerkelijk een derde seizoen komen van The Masked Singer dan lijken we niet heel lang te hoeven wachten. Het coronavirus lijkt geen roet in het eten te kunnen gooien, want ook seizoen 2 werd ondanks het virus gewoon opgenomen. Wij verwachten dan ook dat seizoen 3 opnieuw rond september/oktober 2021 van start gaat bij RTL 4.