Sterren op TV
Maestro

Wanneer komt Maestro seizoen 6 op tv?

Wanneer komt Maestro seizoen 6 op tv? Maestro lijkt terug te keren voor een zesde seizoen op tv, alleen is het nog een beetje de vraag wanneer dat gaat gebeuren. Het vijfde seizoen van Maestro ging in december 2019 van start, waardoor het ernaar uitziet dat we even geduld moeten hebben voordat er een zesde seizoen verschijnt.

Maestro

Maestro ging in 2012 van start bij NPO 1. In het amusementsprogramma komen acht bekende Nederlanders in een strijd met elkaar terecht. Ze hebben allen geen enkele dirigeerervaring, maar laten nu hun kunsten zien. Frits Sissing is de presentator van het programma.

Wanneer komt Maestro seizoen 6 op tv?

Wanneer komt Maestro seizoen 6 op tv? Voor nu ziet het ernaar uit dat we lange tijd moeten wachten op een zesde seizoen van Maestro. Door naar het verleden te kijken, kunnen we namelijk wel een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van het zesde seizoen.

Zo ging het eerste seizoen van Maestro in november 2012 van start, het tweede seizoen in oktober 2014 en het derde seizoen in januari 2016. Daarna werd gekozen voor oktober 2017 en oktober 2019. Het is dan ook niet ondenkbaar dat het zesde seizoen pas in 2021 van start gaat bij NPO 1. Zodra daar meer over bekend is, wordt dit bericht bijgewerkt.