Sterren op TV
de-verraders-stov

Wanneer komt De Verraders seizoen 2 in 2022 op RTL4 en Videoland?

Wanneer komt De Verraders seizoen 2 op RTL4 en Videoland? Een vraag die behoorlijk vaak gesteld wordt nu het eerste seizoen van de spannende spelshow een groot succes is. Vanwege dat succes kunnen we in ieder geval alvast bevestigen dat er ook een vervolg gaat komen.

Wanneer komt De Verraders seizoen 2 op RTL4 en Videoland?

De Verraders is een spannende spelshow die gezien kan worden als de ‘RTL-tegenhanger van Wie Is De Mol?’. Een groep BN’ers maakt hun intrede in een reusachtig kasteel, maar onder hen bevinden zich drie zogenoemde verraders. Het is aan de andere deelnemers om te achterhalen wie dat dan precies zijn. Maar makkelijk wordt dat niet, want de verraders mogen iedere nacht iemand ‘vermoorden’ (uit het spel elimineren).

Ondertussen strijdt de groep gezamenlijk tijdens spannende opdrachten om het binnenhalen van zilverstaven. Uiteindelijk kan de prijzenpot oplopen tot 50 kilo zilver aan staven. Aan het eind gaan de drie overgebleven kandidaten uitmaken wie er met het zilver naar huis mag.

Tweede seizoen De Verraders komt eraan in 2022

Aan het eerste seizoen van De Verraders deden Gaby Blaaser, Holly Mae Brood, Sinan Can, Chatilla van Grinsven, Abbey Hoes, Diederik Jekel, Steven Kazàn, Loiza Lamers, Kim Lammers, Loek Peters, Jörgen Raymann, Samantha Steenwijk, Kees Boot, Francis van Broekhuizen, Edson da Graça, Daan Nieber, Barbara Sloesen en Gertjan Verbeek mee.

De eerste twee afleveringen van De Verraders haalden beiden meer dan twee miljoen kijkers naar RTL. Niet vreemd dus dat de zender al in maart 2021 bevestigde dat er ook een tweede seizoen aan gaat komen. RTL-baas Peter van der Vorst omschreef het als ‘droomcijfers voor een nieuw programma’.

Buitenlandse interesse

“Daarom bestellen we nu al een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur. Het is ook mooi om te zien hoe groot de belangstelling vanuit het buitenland is. Van België tot aan de Verenigde Staten, zenders tonen serieuze interesse. Daar zijn we trots op.” Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 van De Verraders dan precies op RTL en diens streamingsdienst Videoland gaat verschijnen. Het ligt voor de hand dat de reeks opnieuw in de zomer zal worden opgenomen, waarop deze begin 2022 te zien zal zijn.