Sterren op TV
Big Brother Nederland

Wanneer komt Big Brother seizoen 2 op RTL5 en Videoland?

Wanneer komt Big Brother seizoen 2 op RTL5? Big Brother keerde in 2021 terug voor een gloednieuw seizoen. De eerste bewoners betraden op 31 december 2020 het huis, maar de eerste uitzending werd pas op maandag 4 januari 2021 uitgezonden. Het seizoen eindigde op 8 april 2021, maar de grote vraag is nu wanneer we aan de slag kunnen met Big Brother seizoen 2? Het goede nieuws is dat er in ieder geval gedacht wordt aan een tweede seizoen van Big Brother.

Big Brother

Big Brother keerde in 2021 terug voor een gloednieuw seizoen. Acht bewoners, vier Nederlanders en vier Belgen, kregen de eer om plaats te nemen in het huis van Big Brother. Terwijl ze 24 uur per dag gevolgd worden door Big Brother, zullen ze ondertussen de nodige opdrachten moeten uitvoeren. Daarmee kunnen ze geld verdienen voor de pot. De winnaar gaat uiteindelijk met die pot naar huis. Maar om als winnaar naar huis te kunnen gaan, zul je wel wekelijks de nominaties moeten overleven.

Wanneer komt Big Brother seizoen 2 op RTL5 en Videoland?

Wanneer komt Big Brother seizoen 2 op RTL5? Het goede nieuws is dat er in ieder geval gedacht wordt aan een vervolg van Big Brother. Het eerste seizoen werd tenslotte goed ontvangen, zo vertelde producent Jeroen Compeer aan De Telegraaf. “We hebben geen miljoenenpubliek getrokken maar gemiddeld wel tussen de 300- en 600.000 kijkers inclusief uitgesteld kijken. Die kijkcijfers zijn superfijn.”

Er worden dan ook gesprekken gevoerd over een tweede seizoen. “Je kunt spreken van een bescheiden succes. Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie.” Daar zullen we dan echter wel een tijdje op moeten wachten. Voor nu wordt tenslotte gedacht aan een release niet eerder dan over een jaar. Mogelijk dat men opnieuw voor het einde van het jaar kiest om de eerste bewoners het huis in te sturen.