Sterren op TV
Wie is de Mol 2022 seizoen 22

Wanneer begint Wie is de Mol? 2021 op tv?

Wanneer begint Wie is de Mol? 2021 op tv? Nu het jubileumseizoen n van misschien wel het meest populaire programma ooit op de Nederlandse buis alweer is afgerond, kunnen de meeste molloten niet wachten tot het volgende seizoen. Maar wanneer start Wie is de Mol? 2021? Het antwoord daarop is inmiddels te geven.

Waar gaan we nu weer heen met de mol?

Wie is de Mol? kende in 2020 een speciale editie. Het spel was ongewijzigd. Negen kandidaten en één mol reisden naar een vreemd land. Daar moesten ze zien te achterhalen wie nou precies de verrader in de groep was. Het speelde zich allemaal af in China. Aan de ene kant leverde dat prachtige beelden op en een compleet nieuwe cultuur. Aan de andere kant bleek ook dat China een ingewikkeld land is, waardoor diverse opdrachten niet mogelijk waren en er op het laatste moment – vaak niet al te sprankelende – opdrachten bedacht moesten worden. De kijkcijfers waren onverminderd hoog en het programma keert dan ook terug voor seizoen 21. Daarnaast was er ook een speciaal jubileumseizoen.

Wanneer komt Wie is de Mol? 2021 op tv?

Wanneer komt Wie is de Mol? 2021 op tv? Een officiële startdatum is inmiddels bekend en was ook al enigszins te gokken. De afgelopen jaren was het namelijk zo dat Wie is de Mol altijd de eerste zaterdag van het nieuwe kalenderjaar begon. In 2020 werd daar een keer vanaf geweken en begon de spelshow een week later. In dat geval gingen we dus uit van twee verschillende data voor de start van Wie is de Mol? 2021. Zaterdag 2 januari 2021 of zaterdag 9 januari 2021 waren de voor de hand liggende data. Uiteindelijk is het 2 januari geworden.

Wie de kandidaten zullen zijn voor Wie is de Mol? 2021 laat nog op zich wachten. Over het algemeen worden de namen medio november bekendgemaakt. Dit zal in ieder geval voor de feestdagen zijn. Het molboekje is de laatste jaren tenslotte een hot item tijdens Sinterklaas en Kerstmis geworden. In dit molboekje staan alle kandidaten al uitgebreid beschreven. Presentator zal opnieuw Rik van de Westelaken zijn. Dit wordt zijn derde seizoen van Wie is de Mol?. Waar Wie is de Mol? 2021 wordt gehouden is nog een groot vraagteken. We reizen kriskras over de planeet, van de Verenigde Staten naar Georgië en van Colombia naar China. Gaan we terug naar Europa of misschien wel naar Afrika?