Sterren op TV
Wie is de Mol 2022 seizoen 22

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Wanneer begint Wie is de Mol? 2019 op tv?

Wanneer begint Wie is de Mol? 2019 op tv? Het Nederlandse spelprogramma is de laatste jaren uitgegroeid tot een razendpopulair programma en het is dan ook logisch dat fans nu alweer reikhalzend uitkijken naar het nieuwste seizoen. Gelukkig keert Wieis de Mol? ook in 2019 weer terug op tv. Er is echter wel één grote verandering.

Rik van de Westelaken presentator Wie is de Mol?

Wie is de Mol? heeft afscheid genomen van Art Rooijakkers. De presentator koos ervoor om per 1 april 2018 te vertrekken bij AVROTROS. Met zijn overstap naar RTL kwam ook direct een eind aan de zevenjarige periode van het presenteren van WIDM. Rik van de Westelaken neemt het stokje over van Art Rooijakkers. Hij ontpopte zich in 2015 nog tot de winnaar van de spelshow en vanaf seizoen negentien de presentator.

Mogelijke deelnemers

In aanloop naar een nieuw seizoen van Wie is de Mol? begint ook altijd het speculeren over welke deelnemers we zullen zien. Voor WIDM? 2019 is dat niet anders. Een aantal Bekende Nederlanders die al genoemd zijn, zijn Jamai Loman, Abbey Hoes, Barry Atsma, Carmen Verheul en Ireen Wüst. Ook over de locatie wordt al druk gespeculeerd. Zo zou iemand de cast van het nieuwste seizoen zijn tegengekomen in Colombia.

Wanneer begint Wie is de Mol? 2019 op tv?

Wanneer begint Wie is de Mol? 2019 op tv? Het negende seizoen van de reeks gaat op zaterdag 5 januari 2019 van start op NPO1. Ruim twee maanden later, op zaterdag 9 maart 2019, staat de finale gepland. De grote vraag is wie de opvolgers worden van Jan Versteegh en Ruben Hein. Eerstgenoemde ontpopte zich vorig jaar tot de Mol, terwijl laatstgenoemde de winnaar was.