Sterren op TV
Wanneer begint Temptation Island Love of Leave

Wanneer begint Temptation Island: Love of Leave?

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’ staat voor de deur. Op 30 maart zijn de eerste twee aflevering te zien op videoland. Seizoen 4 van ‘Temptation Island: Love of Leave’ is opgenomen in Mexico. Het wordt al jaren gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels

De deelnemers van Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Inhoudsopgave

De deelnemers van Temptation Island: Love of Leave

Aan dit seizoen van het programma doen 8 verleiders en 8 verleidsters mee. Daarnaast doen er nog 4 koppels mee die de strijd aan durven. Mitch en Iris, Shanta en Joël, Lester en Miriam en Evie en Mike zijn de koppels die meedoen aan het programma.

Samirah, Isabella,  Marisol, Olivia, Lisa Das, Noortje Beemster, Gwen Simons en Melanie van Zenden zijn de verleidsters van ‘Temptation Island: Love of Leave’.

Uiteraard, doen aan het programma ook verleiders mee. 
Ray, Michael, Ali, Tony, Matty, Jan, Chevalier en Paul zijn de verleiders van dit seizoen. Op 30 maart spat het spektakel los.

Waar is Temptation Island: Love of Leave opgenomen?

Seizoen 4 van dit programma is opgenomen in het prachtige en zonnige Mexico. We verwachten dat ook dit seizoen weer een leuk spektakel wordt. Vorig seizoen is ons in ieder geval wel bijgebleven. 

Wie presenteert Temptation Island: Love of Leave?

Temptation Island, wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Met Monica Geuze gaat het de afgelopen tijd niet zo goed. Het is namelijk uit met haar ex-vriend, Robbert Kroese.

Ze zijn zeer waarschijnlijk uit elkaar gegaan omdat Robbert Kroese is vreemdgegaan. Dit alles lees je in ons eerder geschreven artikel.

Ook Kaj Gorgels heeft een zware tijd achter de rug. Zijn prachtige vriendin Jessie Jazz Vuijk kreeg een miskraam. Ook haar vader overleed een korte tijd geleden. Ondanks alles presenteren Kaj en Monica gewoon dit seizoen van het programma.

Hoeveel aflevering heeft Temptation Island: Love of Leave?

Het vorige seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’ had 14 aflevering. Hoeveel aflevering dit seizoen heeft, is helaas nog niet bekend. Dit verschilt namelijk per seizoen.

Foto’s © Videoland