Sterren op TV
Temptation Island

Wanneer begint Temptation Island 2019 op RTL5?

Wanneer start Temptation Island 2019? Temptation Island is een programma dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Alhoewel de realityserie daar na drie seizoenen stopte vanwege tegenvallende kijkcijfers, is Temptation Island in Nederland en Vlaanderen nog altijd een groot succes te noemen. Vooral sinds Temptation Island in 2016 nieuw leven werd ingeblazen.

Temptation Island

In Temptation Island worden vier koppels liefst veertien dagen van elkaar gescheiden. De vrouwen komen in een resort terecht vol mannelijke verleiders, terwijl de mannen moeten overleven op een resort vol vrouwelijke verleiders. Het is de grote vraag of de kandidaten hun geliefde trouw blijven als ze een aantal weken los van elkaar zijn en de verleiding op de loer ligt.

Alhoewel de geliefden gescheiden van elkaar zijn, krijgen ze bij het kampvuur wel beelden van elkaar te zien. Zo weten ze tussentijds wel hoe de ander zich gedraagt. De grote vraag die centraal staat, is natuurlijk of de relaties sterk genoeg zijn om zoveel verleiding te weerstaan.

Wanneer start Temptation Island 2019?

Wanneer start Temptation Island 2019? Rick Brandsteder is net terug uit Thailand en maakte bij RTL Boulevard bekend dat Temptation Island begin 2019 alweer terugkeert op tv. Op 7 februari wordt de eerste aflevering uitgezonden bij RTL5. Het is nog niet duidelijk of de afleveringen via Videoland al eerder te bekijken zijn.

Alhoewel de presentator nog niet heel veel kwijt wilde over het nieuwste seizoen, maakte hij al wel iets bekend. “Ik kan zeggen zonder te veel weg te geven dat het weer heel spraakmakend wordt. Elk jaar is het weer net iets anders.” Gevochten is er dit jaar niet. “Het blijft verder daarin wel keurig, maar het is heel spraakmakend.”