Sterren op TV
Wallace De Moraes Niz ex Esmee Ex on the Beach Double Dutch

Wallace De Moraes Niz ex Esmee in Ex on the Beach Double Dutch

Wallace De Moraes Niz doet voor Esmee Ipema mee aan Ex on the Beach Double Dutch. De jongeman heeft zijn hart verloren aan Esmee en wil de relatie nu graag een tweede kans geven. Hoe dat gaat aflopen, gaan we zien in Ex on the Beach Double Dutch. Ze staan in ieder geval allebei open voor een nieuw begin van de relatie.

Wie is Wallace?

Wallace De Moraes Nix is geboren in Rio do Sul in Brazilië. Tegenwoordig is hij echter woonachtig in Den Bosch. Wallace is 22 jaar oud en heeft een tweelingbroer. Op internet is onder meer te lezen dat Moraes recent een bezoek heeft gebracht aan zijn geboorteland. Net als zijn broer Wesley is Wally geadopteerd en kreeg hij de kans om tijd door te brengen bij zijn biologische familie. Daardoor was hij al eens te zien in het programma Domingo Show.

Wallace in Ex on the Beach Double Dutch

Nu is Wallace te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Hij is Esmee nooit vergeten en wil haar graag terugwinnen. Esmee wil hem ook graag terug. “Ik mis hem gewoon, want het was net over en we hebben twee jaar lang iets gehad samen. Mijn hart ligt nog echt bij mijn ex”, vertelde ze. Wallace heeft maar één doel voor zijn avontuur in Thailand. “Ik ben de ex van Esmee en mijn doel is om haar terug te krijgen. Ik mis haar iedere dag. Het is pas uit.”

Wallace De Moraes Niz is te volgen via Facebook.