Sterren op TV

Waldemar Torenstra vriend van Sophie Hilbrand

Waldemar Torenstra is de vriend van Sophie Hilbrand, een Nederlandse actrice, presentatrice en één van de personen die Eva Jinek moeten gaan opvolgen in de talkshow van de NPO. Vriend Waldemar is zelf ook een bekende Nederlander, als acteur. Ze hebben samen twee kinderen.

Waldemar Torenstra vriend Sophie Hilbrand

Waldemar Torenstra is in 1974 geboren in Amsterdam. Hij studeerde aldaar Economie op de Universiteit, maar koos later toch voor het theater.

Na jaren op de planken begon Waldemar ook langzaam aan een carrière als televisieacteur te werken, met rolletjes in series als De Band, Zebra en Baantjer. In die tijd leerde hij vriendin Sophie Hilbrand, met wie hij al sinds 2006 officieel een relatie heeft, kennen.

Waldemar Torenstra in GTST, Zomerhitte en Divorce

Later is Waldemar ook te zien geweest in onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen. Veel mensen kennen hem tegenwoordig uit Grijpstra & De Gier of Divorce.

Overigens heeft Waldemar Torenstra ook eens samen met vriendin Sophie Hilbrand op het doek geschitterd: in de film Zomerhitte (2008), een verfilming van het gelijknamige boek van Jan Wolkers. Inmiddels hebben ze samen een dochter Robin en een zoontje Ravi.

Sophie Hilbrand nieuwe presentatrice talkshow

De Alkmaarse Sophie Hilbrand is bekend van series als Spuiten & Slikken en Ruben vs. Sophie, en als presentatrice van De Nationale IQ Test. Ook was ze regelmatig tafelgast in De Wereld Draait Door.

Sophie Hilbrand is één van de presentatoren die Eva Jinek op moeten gaan volgen, in haar talkshow op de NPO. Sophie vormt er een koppel met Hugo Logtenberg.