Sterren op TV

Dit is de vrouw van Meester Frank Visser (De Rijdende Rechter)

Frank Visser heeft een vrouw. De meester, beter bekend als ‘De Rijdende Rechter’, is al meer dan veertig jaar gelukkig getrouwd met haar en vecht, in tegenstelling tot in zijn televisieprogramma, dan ook geen grote ruzies met haar uit.

De vrouw van Frank Visser

Haar naam noemt Frank Visser nooit, maar met enige regelmaat vertelt hij lyrisch over zijn echtgenote. Niet heel vreemd, want de twee vormen al sinds mensenheugenis een koppel. “Ik geloof nog in loyaliteit, ja. Als een van de laatsten in het land. Het is geen deugd meer die veel belangstelling wekt. Maar het is iets heel moois. Je moet iets van elkaar kunnen hebben. Niet bij het minste of geringste zeggen: ik vertrek”, legde Frank Visser zijn sleutel tot huwelijkssucces al eens uit in het Algemeen Dagblad.

Frank Visser en zijn vrouw verloren beiden al vroeg een ouder

“Wat ook scheelt: mijn vrouw heeft haar moeder jong verloren. Ik mijn vader toen ik 6 was. En tien jaar later stierf ook nog een broer, aan bloedkanker. Als je ziet dat mensen van wie je houdt zomaar dood kunnen gaan, ben je minder snel geneigd om als het even niet meezit te zeggen: dan gaan we maar uit elkaar.”

In hun vrije tijd gaan Frank Visser en zijn vrouw graag naar hun vakantiehuisje. “We gaan dan samen winkelen, dat soort dingen, gewoon gezellig erop uit. Ze kijkt alles. Ook om te zien of mijn haar goed, mijn kleding in orde is, dat soort dingen. Als ze bij bepaalde kleren zegt dat ik dat beter niet meer aan kan doen, dan gaat het gelijk weg! We zijn een geweldig team. Er zijn bij ons geen lange stiltes aan tafel. Dat gaan vanzelf.”

Meester Frank Visser als Rijdende Rechter

Meester Frank Visser is een Nederlandse rechter, televisiepresentator en journalist die we natuurlijk vooral kennen van het programma ‘De Rijdende Rechter’, waarin hij conflicten tussen buurtbewoners op komt lossen. Eerder deed de Maartensdijker al hetzelfde in zijn serie Mr. Frank Visser doet uitspraak. Zoals gezegd: het scheelt dat Frank Visser met zijn vrouw in ieder geval geen langslepende kwesties op hoeft te lossen!