Sterren op TV

Dit is de vrouw van Maarten Steendam

Maarten Steendam is al een behoorlijke tijd gelukkig getrouwd. De presentator van Hart van Nederland en zijn vrouw kregen in 2019 zelfs hun eerste kindje: dochter Reva werd geboren.

De vrouw van Maarten Steendam

De vrouw van Maarten Steendam lijkt geen profielen te hebben op de sociale media. Wel duikt ze met enige regelmaat op bij kiekjes op het Instagram-kanaal van manlief; zoete gezinsfoto’s met dochter Reva erbij overheersen er.

Maarten Steendam op Telegraaf TV en Radio 538

Maarten Steendam is in 1979 geboren in het Gelderse Arnhem. Zijn carrière in de journalistiek ging in 1994 van start bij de lokale omroep De Bilt, en via Radio M Utrecht belandde hij in 2007 op de televisie. Eerst bij U Vandaag, op RTV Utrecht, en daarna bij de Telegraaf Media Group.

Tussendoor schreef Maarten ook nog een boek, Jong en Schuldig, over hoe hij op jonge leeftijd zijn torenhoge schulden te boven kwam. Tegenwoordig is Maarten te horen op Radio 538; eerst bij Edwin Evers, nu bij Frank Dane.

Maarten Steendam presentator Hart van Nederland

Eind 2019 maakte Hart van Nederland bekend dat het in het nieuwe jaar voor het eerst ook twee mannelijke nieuwslezers gaat krijgen: Wolter Klok en Maarten Steendam. Laatstgenoemde reageerde daar al trots op: “Hart van Nederland is altijd goed geweest in het nieuws dat mensen echt raakt.”

“Niet de instituten of politici staan centraal, maar de Nederlanders. Dat past bij mij. Ik kijk ernaar uit om items te maken over het nieuws dat Nederland bezighoudt en dit ook elke avond aan meer dan één miljoen mensen te presenteren.”

We kunnen wel met zekerheid zeggen dat zijn vrouw – en ook zijn dochter Reva – deel uit zullen maken van die één miljoen kijkers!

Dit bericht bekijken op Instagram

Stiekem al 35! ???????????????????? #tbt #throwback #throwbackthursday #atwork #office #pregnant #girl #daughter #parents #dad #omg #countdown

Een bericht gedeeld door Maarten Steendam (@maartensteendam) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo blij dat ik jou heb gestrikt ???????????? #party #wedding #love #wife #marriedlife #polaroid #instalove #instalovers #mother #mom #best

Een bericht gedeeld door Maarten Steendam (@maartensteendam) op