Sterren op TV
Hans van Wolde vriendin vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 december 2020

Laatst Geüpdatet: 9 december 2020

Wie is de vriendin of vrouw van Hans van Wolde?

Wie is de vriendin of vrouw van Hans van Wolde? Hans van Wolde heeft als chef-kok een grote naam opgebouwd en dat heeft hem ook het programma Brut, Dromen Onder Grote Druk opgeleverd. We volgen welk pad Van Wolde twee jaar heeft bewandeld om zijn droom te realiseren: Restaurant Brut172 in Reijmerstok. Maar is er ook een vrouw in het leven van Hans van Wolde?

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin of vrouw van Hans van Wolde?

Hans van Wolde lijkt het geluk in de liefde niet gevonden te hebben. Ruim twintig jaar geleden leek dat anders te zijn. Hij verloor zijn hart aan Daniëlle de Boer en samen met zijn toenmalige echtgenote startte hij het restaurant Beluga Loves You. Hun huwelijk hield echter geen stand en alhoewel de twee als zakenpartners nog altijd een goede band met elkaar hebben, is de liefde tussen de twee bekoeld.

In een interview met de Libelle in 2012 gaf Hans van Wolde aan dat hij sinds zijn relatie met Daniëlle nooit meer een langdurige, serieuze relatie heeft gehad. Ook sprak hij over hoe de relatie met Daniëlle stuk is gelopen: “Daniëlle en ik zijn een koningskoppel. We deelden dezelfde passie, samen hebben we dit restaurant opgebouwd. Uiteindelijk is het op onze passie misgelopen. Ik was te hard voor haar, vond dat ze in de pas moest lopen. Concessies deed ik niet, ook voor haar niet.” Toch is Hans van Wolde er wel in geslaagd om zijn kinderwens in vervulling te laten gaan.

Hans van Wolde vader

Hans van Wolde is namelijk de trotse vader van Sid. “De wens ooit vader te worden, leek steeds verder buiten bereik. Een goede vriendin zat met hetzelfde dilemma. Ze was 37, wilde graag moeder worden en was bang dat het niet meer zou lukken. Toen is het idee ontstaan samen een kindje te maken.”

“Natuurlijk hadden we het liefst een kind in een normale relatie gekregen, maar Sid is heel erg gewenst, zowel door zijn moeder als door mij. Niet iedereen begreep dat, ik ben er vrienden door kwijtgeraakt. Dat zijn dus nooit echt vrienden geweest, denk ik dan maar”, vertelde Van Wolde eerder over het vaderschap.

Hans van Wolde over de liefde

Of Hans van Wolde de liefde nog gaat vinden, is de vraag. Al geeft hij zelf wel aan dat hij het perfectionistische steeds iets beter kan loslaten. “Tot nu toe was ik te kritisch, ik kon een vrouw om het minste of geringste buiten de deur zetten. Ik moet leren het perfectionisme van mijn vak niet ook op een vrouw toe te passen. Dat gaat niet. Ik ben zelf ook niet perfect! Langzaam begin ik dat in te zien. Zolang de communicatie maar goed is en zij mij rust geeft, is dat al heel wat.”