Sterren op TV

Wie is de vriendin van Tygo Gernandt?

Wie is de vriendin van Tygo Gernandt? Helaas heeft de acteur en deelnemer aan het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? in 2020 momenteel geen relatie. Tygo Gernandt is dus nog vrijgezel.

Wie is de vriendin van Tygo Gernandt?

Tygo Gernandt had in 2018 nog wel een vriendin, genaamd Alexandra Lorenza. Hij noemde haar destijds ‘een heel lief meisje, waarop hij heel verliefd is’. Toch duurde de relatie niet heel erg lang.

Tot grote spijt bij Tygo, want hij koestert bijvoorbeeld nog altijd een vurige kinderwens. “Een gezin zal ik met haar niet kunnen stichten omdat ze geen kinderen kan krijgen. En hebben we het sowieso niet allebei te druk? Ga ik uiteindelijk toch weer voor die andere grote liefde – mijn werk – kiezen? Het is zo ingewikkeld allemaal”, vertelde Tygo in het blad LINDA.

Alexandra Lorenza ex-vriendin Tygo Gernandt

Een tijdje na de breuk met zijn ex-vriendin Alexandra Lorenza erkende Tygo Gernandt dat hij soms bang is alleen te blijven doordat hij ‘té lief is in een relatie’. “Ik mis het samenzijn heel erg. Het probleem is: zodra ik iemand heb, begint het grote geven weer. Als mijn vriendin – die ik nu dus niet heb – vraagt of ik een kopje thee wil, schiet ik overeind om voor háár water op te zetten. Ik ben gewoon te lief. Ik zou dus een metgezel moeten hebben die zegt: hou daar nou eens mee op.”

De acteur uit onder meer Baantjer Het Begin en Casanova vervolgt in de Trouw over zijn eerdere relaties, die stuk liepen doordat Tygo hen ‘losliet voor hun eigen carrière’: “Ik deed voor hen een stap opzij, of durfde niet voor mezelf op te komen, ja, dat is misschien ook wel waar. Daarna had ik relaties met vrouwen van begin dertig, maar die wilden graag kinderen terwijl ik er best lang over doe om bij zo’n soort beslissing uit te komen.”

“Misschien komt er nog een herkansing met een oude liefde – met een ander getrouwd maar gescheiden – iemand met wie het iets kan worden omdat we elkaar al van vroeger kennen. De meeste vrouwen die ik nu ontmoet, verwachten een heel stoer type, maar vinden uiteindelijk zo’n zachtaardige, lieve jongen naast zich op de bank en denken dan: hee, maar dáár had ik niet op ingetekend! Ik weet het ook niet… het komt wel goed, denk ik. Grote liefdes komen altijd op de meest onverwachte momenten in mijn leven.”

Tygo Gernandt in Wie Is De Mol?

Naast in bijvoorbeeld zijn eigen docuserie Tygo in de GHB is de Amsterdammer ook te zien in Wie Is De Mol? 2020. Hij krijgt daarmee een kans op eerherstel nadat hij in 2014 bij zijn WIDM-debuut vlak voor de finale afviel. Hopelijk krijgt Tygo Gernandt na de geklapte relatie met ex-vriendin Alexandra Lorenzo ook een herkansing op liefdesgebied!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ff denken… #ehm #hahaha #pica #laterz @kohnfotografie

Een bericht gedeeld door TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt) op