Sterren op TV

De mysterieuze vriendin van Stefano Keizers

Stefano Keizers heeft een vriendin. De Nederlandse cabaretier en televisiepresentator heeft zich echter bewust nooit uitgesproken over haar naam, en dat heeft zo zijn redenen.

De vriendin van Stefano Keizers

In 2018 zei Stefano Keizers al eens op de vraag of hij ‘gelukkig is in de liefde’: “Op dit moment heb ik een relatie, maar dat is een onderwerp waarover ik me heel moeilijk kan uitlaten. Ik weet niet wat voor politieonderzoeken er gaan lopen, ik weet niet wat haar advocaat gaat bedenken, dus dat is tricky.”

“Ik ben trouwens erg goed en intensief bevriend met al mijn ex-vriendinnen. Daar was ik altijd trots op, maar laatst las ik een artikel in Vice dat alleen psychopaten en narcisten intensief contact houden met hun exen. Toen dacht ik: aha, nu valt alles op z’n plaats”, knipoogt hij.

Stefano Keizers zegt sorry tegen zijn (ex-)vriendinnen

In 2020 onthulde Stefano Keizers nog plannen voor een ‘excuus-tournee’ richting al zijn ex-vriendinnen, genaamd ‘Sorry, baby’. “Tegen alle vrouwen en relaties die ik heb gehad, heb ik me aan het eind van de rit op dezelfde manier vervelend gedragen. Dus in deze voorstelling kan ik eigenlijk alles wat ik verkeerd heb gedaan, weer rechttrekken”, zei hij tegenover Nu.nl.

De cabaretier geeft toe dat hij zijn vriendinnen altijd gebruikte als uitlaatklep voor zijn frustraties. “Ik gebruikte ze als inspiratiebron, maar eigenlijk vooral als een soort testpubliek. Maar de belangrijkste reden dat ik sorry zeg, is dat ik vier dagen per week in het theater sta. Ik geef mijn publiek eigenlijk veel meer aandacht dan mijn vriendin.” Toch is de huidige vriendin van Stefano Keizers gelukkig nog altijd bij hem.

Stefano Keizers is cabaretier

Stefano Keizers is eigenlijk geboren als Gover Julius Samuel Meit, in hoofdstad Amsterdam in 1987. Hij studeerde op de Gerrit Rietveld Academie en brak door via Ziggo TV en Youtube. Later heeft Stefano meegedaan aan onder meer De Slimste Mens, Experimensen (als presentator) en Maestro. Hopelijk heeft hij tussen al die klussen door toch ook nog een beetje tijd over voor zijn vriendin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En Weer Gestopt @ronaldsnijders @ronald_goedemondt @marieke_stienen @supertessel @back.to.the.ussr

Een bericht gedeeld door Stefano Keizers (@stefano_keizers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo Voel Ik Me

Een bericht gedeeld door Stefano Keizers (@stefano_keizers) op