Sterren op TV

Wie is de vriendin van Rob van Dijk?

Wie is de vriendin van Rob van Dijk? Veel kijkers van het NOS Regio Journaal zitten met die vraag nadat ze de knappe nieuwslezer en presentator op hun beeldscherm zagen schitteren. Maar helaas zijn we het antwoord nog schuldig: Rob van Dijk is of vrijgezel, of schermt zijn geliefde goed af van het internet.

Vriendin van Rob van Dijk

Rob van Dijk ging naar school in Ede, op de Christelijke Hogeschool, en begon daarna aan zijn werkleven als verslaggever bij RTV Slotstad. In februari 2004 ‘promoveerde’ hij naar RTV Utrecht, waar hij presentator, eindredacteur en verslaggever is.

Bovendien trad Rob van Dijk twee jaar na zijn start bij de regionale omroep uit de Domstad óók in dienst bij de nationale omroep NOS. Daar presenteert hij het regiojournaal. In december 2020 werd bekend dat er zelfs een speciaal blok voor komt, genaamd het NOS Regio Journaal. Presentator daarvan is uiteraard Rob van Dijk, afwisselend met Nejifi Ramirez.

NOS Regio Journaal en RTV Utrecht

Matthijs Nieuwenhuis, hoofdredacteur Bureau Regio bij de NOS, zei destijds daarover: “De regionale omroepen staan samen met de NOS voor een betrouwbare en onafhankelijke publieke nieuwsvoorziening in Nederland. De regionale omroepen en hun journalisten bevinden zich in de haarvaten van onze samenleving en wonen, werken en leven tussen ons publiek, waardoor we weten wat er leeft. Het mooie is dat we elkaar aanvullen en versterken door kennis, informatie en content uit te wisselen en samen te produceren.”

Rob van Dijk knappe verslaggever en presentator NOS

En dat lRob van Dijk aan het doorbreken is op de televisie ontging ook beautystylist en BN’er Fred van Leer niet. Hij vroeg zich via de sociale media openlijk af of Rob van Dijk misschien nog beschikbaar is.  Op Radio10NL meldde Rob zelf later echter dat Fred helaas geen kans maakt, omdat Rob op vrouwen valt.

Maar of hij ook daadwerkelijk een vriendin heeft op dit moment, is dus niet te achterhalen. Wel heeft hij een zoontje, die ogenschijnlijk in het buitenland (Frankrijk?) woont. De kleine spruit zie je op de foto hieronder.