Sterren op TV

Dit is de vriendin van Rob Dekay uit Wie is de Mol?

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 03:53 pm

Rob Dekay heeft een vriendin. De Nederlandse zanger en deelnemer aan Wie is de Mol? 2020 is sinds begin 2017 dolgelukkig met haar.

Vriendin Rob Dekay

De vriendin van Rob Dekay blijkt niet actief te zijn op de sociale media. Wel plaatste vriendlief op zijn Instagram een kiekje van haar, toen ze een jaar een relatie hadden.

Bovendien verschenen de tortelduifjes al eens samen op de rode loper, rond de release van Rob Dekay zijn nieuwe nummer ‘Weg van Jou’.  “Een jaar geleden bracht ik mijn eerste solo ep uit, en zo’n twaalf maanden later te horen en te zien op de radio de televisie en de bioscoop!”

“Enorm dankbaar voor de mensen in mijn omgeving die er voor me waren in mooie en minder mooie tijden de laatste jaren, jullie zijn nodig en jullie zijn van goud”, schreef Rob bij een foto daarvan.

Rob Dekay zanger

Rob Dekay is in 1987 geboren in het Overijsselse Deventer. Hij maakt deel uit van het grote platenlabel Top Notch, waar hij ‘eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek’ schrijft en zingt. Zelf noemt Rob het soulvolle country-pop.

Op zijn vijftiende stopte Rob al met school, waarna baantjes als stratenmaker en vuilnisman volgden. Gelukkig is Rob nu uitgegroeid tot één van de beste zangers van Nederland in zijn genre.

Rob Dekay in Wie is de Mol? 2020

Bovendien zullen we Rob steeds meer op televisie gaan zien. Hij behoort namelijk tot de deelnemers aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Zijn vriendin zal eventjes in slaap moeten zien te vallen zonder een slaapliedje van vriend Rob Dekay, maar wij zijn razend benieuwd hoe hij het er vanaf gaat brengen in China!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mag het eindelijk hardop? Ik doe mee aan WIE IS DE MOL? !???? #wieisdemol #widm #widm2020 #china

Een bericht gedeeld door Rob Dekay (@robdekay) op