Sterren op TV
Wie-is-de-vriendin-van-Martijn-Manschot-150x150

Wie is de vriendin van Martijn Manschot?

Wie is de vriendin van Martijn Manschot? Veel mensen zitten met die vraag, nu het gezicht van de Gierige Gasten ook op de nationale tv door is gebroken met de realityserie Het Wylde Pad. Maar ondanks al zijn successen op carrièregebied is Martijn Manschot nog vrijgezel.

Wie is de vriendin van Martijn Manschot?

Martijn Manschot is geboren in Blaricum. Hij studeerde op het Luzac College en is één van de mannen in Gierige Gasten, een razend populair Youtube-account. Met zijn gierige kameraden was Martijn ook al eens te zien in Het Jachtseizoen.

Martijn Manschot in Gierige Gasten

Op de website van het managementbureau Viking Entertainment lezen we: “Gierige Gasten staan online bekend om hun gierige, karige maar vooral hilarische pranks. Deze heren zijn de meest bekende ervaringsdeskundigen van Nederland. Al jaren domineren ze de trending charts op Youtube en draaien ze op Festivals in en om Nederland.”

Helaas heeft Martijn ondanks al zijn successen op carrièregebied nog geen vriendin gevonden. Misschien heeft wel iets te maken met het feit dat hij ooit onder de invloed van XTC aanschoof bij de 5 Uur Live-show van Daphne Bunskoek en Irene Moors (zie video hieronder).

Martijn Manschot in Het Wylde Pad

Zoals gezegd werkt Martijn Manschot in recordtempo aan zijn nationale doorbraak. In dat kader is hij ook te zien in de realityserie Het Wylde Pad op NET5. Daarin volgen we de avonturen van Martijn samen met het influencerskoppel Willem en Rachel van Sas (artiestennamen Daddyhox en De Huismuts): het trio runt een zelf gekocht vakantiepark in de provincie Friesland.

Daarover schreef hij zelf al op Instagram: “Nooit gedacht dat ik ooit mee zou doen aan een realityprogramma. Wel leuk dat als we keihard falen met Het Wylde Pad, dat jullie dat op de voet kunnen volgen.” Wie weet scoort Martijn Manschot op zijn eigen vakantiepark straks ook wel een leuke vriendin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martijn Manschot (@martijnmanschot)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martijn Manschot (@martijnmanschot)