Sterren op TV

Heeft Marleen van Oostmarssen een relatie?

Het lijkt erop dat Marleen van Oostmarssen momenteel geen relatie heeft. De presentatrice van Inside Ajax en verslaggeefster namens RTL valt op vrouwen, maar heeft de ware liefde nog niet gevonden.

Marleen van Oostmarssen heeft geen vriendin

Marleen van Oostmarssen studeerde in 2009 af op de hogeschool Windesheim, waar ze journalistiek studeerde. Haar carrière begon bij Graafschap TV en leidde haar via Zinopsis Mediaproducties, Omroep Gelderland en Netwerk6 in 2014 bij RTL, waar ze verslaggeefster voor RTL Boulevard werd. Na een korte uitstap bij RTL Gangmakers keerde ze in maart 2019 terug in die rol, en die vervult ze inmiddels nog altijd.

Tussendoor heeft Marleen van Oostmarssen ook nog items gemaakt voor OutTV, een lifestyle kanaal voor en over homoseksuelen en openminded personen.

De blondine maakte er dan ook nooit een geheim van op vrouwen te vallen. Ze was present bij meerdere demonstraties en acties vanuit de LGBT/LHBT-gemeenschap.

Marleen van Oostmarssen presentatrice Inside Ajax

Vanaf augustus 2018 is Marleen het gezicht van Inside Ajax, dat wordt uitgezonden door de voetbalclub zelf. Ze verving daar de populaire Fresia Cousino Arias, die naar FOX Sports overstapte. Een droom kwam uit, want de Achterhoekse is al haar hele leven fan van Ajax.

“Ik bezoek zo veel mogelijk wedstrijden. Meestal met mijn moeder of goede vriend. Er zit best wat temperament in bij me. Ik ben zo’n fanatiek type dat als eerste opstaat en om een kaart roept. Wel grappig, mensen verwachten dat niet van zo’n klein blond meisje, haha”, vertelde Marleen al eens op de website van Ajax.

We hopen voor Marleen dat ze spoedig ook een leuke dame zal scoren waarmee ze volop voor haar cluppie kan juichen!