Sterren op TV

Wie is de vriendin van Marcel Levi?

Wie is de vriendin van Marcel Levi? Die vraag komt nogal eens voorbij nu de Nederlandse internist, hoogleraar geneeskunde en voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) te zien is in het tv-programma College Tour. Het is echter niet met zekerheid te zeggen of Marcel Levi een vriendin heeft.

Wie is de vriendin van Marcel Levi?

In december 2017 had Marcel Levi in ieder geval wél een vriendin. Destijds vertelde hij namelijk op de website van Klappe Training over de rol die levensomstandigheden voor hem speelt in het ervaren van werkgeluk: “Mijn situatie is zo dat ik weinig rekening hoef te houden met anderen. Ik heb een vriendin en geen kinderen.”

“Dat betekent dat ik soms heel hard kan werken, maar op andere momenten weer totaal niks hoef te doen. Deze balans werkt voor mij. Ik vind het totaal niet erg om een werkweek van 80 uur te hebben, als ik weet dat ik daarna een lang weekend vrij ben.” Het is echter niet duidelijk of Marcel Levi vandaag de dag nog steeds samen met deze vriendin is.

Marcel Levi in College Tour

Op de sociale media is hij namelijk niet heel actief. Op Facebook staat weinig informatie over hem, om over zijn Instagram-profiel nog maar te zwijgen. Wie weet leren we meer over Marcel Levi tijdens zijn optredens in het televisieprogramma College Tour.

In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is zijn werk ten tijde van de coronacrisis natuurlijk extra interessant voor het volk. In de coronaperiode gaf Marcel immers leiding aan een groep ziekenhuizen in het zwaar getroffen Londen.

Marcel Levi lid van de Partij van de Arbeid

Verder is Marcel Levi actief lid van de Partij van de Arbeid (PvdA). Is een rol als minister dan misschien voor hem weggelegd? “Journalisten vragen altijd of ik het wil worden.. Het is niet aan de orde, laat ze eerst maar eens onderhandelen over een regeerakkoord. De politiek interesseert me wel”, zei hij op die vraag al eens in het Algemeen Dagblad. Als hij maar wel genoeg tijd voor zijn vriendin over houdt (als hij die nog heeft, althans).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marcel Levi (@marcel__levi)