Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Wie is de vriendin van Laurens Dassen?

Wie is de vriendin van Laurens Dassen? Veel landgenoten vragen zich dat natuurlijk af, nadat hij als lijsttrekker met zijn politieke partij Volt Nederland tijdens de verkiezingen van 2021 als nieuwkomer drie zetels binnenhaalde. Laurens Dassen heeft wel een vriendin, maar lijkt haar nauwkeurig uit de schijnwerpers te willen houden.

Wie is de vriendin van Laurens Dassen?

We weten in ieder geval wel zeker dat Laurens Dassen een vriendin heeft. Daar maakte hij ook nooit een geheim van. Zo vertelt hij op de website van zijn politieke partij: “Na mijn studie Bedrijfskunde in Nijmegen ben ik in Amsterdam terechtgekomen. Hier woon ik samen met mijn vriendin.”

Op Instagram zien we welgeteld één foto met zijn vriendin samen. De dame in kwestie wordt aldaar echter niet ‘getaggd’, en dus blijft het gissen naar de identiteit van de gelukkige. Maar getuige hun glimlach kunnen we wel vol overtuiging zeggen dat de twee stapelgek zijn op elkaar.

Laurens Dassen lijsttrekker Volt Nederland

Laurens Dassen zag voor het eerst het levenslicht in Eindhoven, maar groeide op in het dorpje Knegsel. Nadat hij in 2011 zijn studie bedrijfskunde in Nijmegen afrondde ging Laurens in 2011 aan de slag bij ABN Amro, maar stiekem lag zijn hart altijd al in/bij de politieke wereld. Hij hield zich met name bezig met kopzorgen over de Brexit, Donald Trump en de opkomst van partijen in binnen- en buitenland die drijven op angst en polarisatie, zo benoemde hij het zelf.

En dus werd Laurens in juni 2018 samen met Reinier van Lanschot medeoprichter van Volt Nederland. Hij had op dat moment al zijn vriendin aan zijn zijde. Zij steunt hem logischerwijs door dik en dun.

Volt Nederland drie zetels in Tweede Kamerverkiezingen

Voor de verkiezingen van 2021 werd Laurens Dassen tot lijsttrekker verkozen. Dat bleek een gouden zet, want met maar liefst drie zetels maakte de pro-Europa-partij, die vooral getypeerd wordt door het grote aantal ‘jonkies’ in de partij, een spetterende entree in de Tweede Kamer. Wat zal zijn vriendin onwijs trots op hem zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laurens Dassen (@laurens.dassen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laurens Dassen (@laurens.dassen)