Sterren op TV

Heeft Hugo Logtenberg een vriendin?

Hugo Logtenberg heeft geen vriendin, zo lijkt het. Vermoedelijk is de Nederlandse verslaggever, journalist en presentator dus nog vrijgezel. Wel boekte hij een persoonlijk succesje door één van de personen te zijn die Eva Jinek op gaan volgen, als gezicht van de nieuwe talkshow.

Heeft Hugo Logtenberg een vriendin?

Hugo Logtenberg is in 1974 geboren in Hengelo, in Overijssel. Hij werkt als chef onderzoeksredactie bij de krant NRC en presenteert het programma Buitenhof, waarmee hij Paul Witteman opvolgde.

“Met Hugo verwachten we een uitstekende opvolger voor Paul te hebben aangetrokken. Hij leidde eerder de politieke redactie van NRC en nu de onderzoeksjournalistieke redactie van die krant. Als politiek interviewer op tv is hij nieuw, maar we hebben veel vertrouwen in Hugo voor de toekomst”, zei Gert-Jan Hox, content-directeur van BNNVARA, destijds over hem.

Hugo Logtenberg in Buitenhof en auteur boeken

In het verleden schreef Hugo Logtenberg al voor Het Parool, bij de actualiteitenrubriek NOVA en schreef hij voor onder andere Intermediair, Nieuwe Revu en Hollands Diep.

Ook heeft hij twee eigen boeken uitgebracht: De Media over Job Cohen (2010) en Voor De Hand van Van Gaal (2018).

Hugo Logtenberg presentator ter opvolging Eva Jinek

Doordat Eva Jinek naar de commerciële zender is vertrokken, kwam de NPO met een flinke leegte om te vullen zitten. Er werd gekozen voor een nieuw concept ter opvolging van de talkshowhost: vijf duo’s die per dag afwisselen.

Hugo Logtenberg behoort tot de opvolgers van Eva Jinek. Hij vormt een koppel met Sophie Hilbrand. Andere duo’s zijn onder meer Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink en Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen.

Nu nog iemand vinden waar Hugo Logtenberg op relationeel gebied een koppel kan gaan vormen!