Sterren op TV
Nicole Scherzinger vriendin Grigor Dimitrov

Wie is de vriendin van Grigor Dimitrov?

Nicole Scherzinger is de vriendin van Grigor Dimitrov. Nicole Scherzinger kennen we natuurlijk van The Pussycat Dolls. Naast zingen doet Nicole Scherzinger natuurlijk nog veel meer.

Inhoudsopgave

Nicole Scherzinger is de vriendin van Grigor Dimitrov

De relatie tussen Dimitrov en Scherzinger leek stuk te lopen, de korte pauze die ze hebben genomen heeft hun relatie goed gedaan. Inmiddels zijn de twee dolgelukkig met elkaar. Het blijft echter lastig om hun drukke levens te blijven combineren. Voor zijn carrière vliegt Dimitrov tenslotte de hele wereld over. Daar komt nog eens bij dat de 39-jarige Scherzinger naast zangeres ook nog eens danseres, actrice en schrijfster is.

Al van jongs af aan is Scherzinger met muziek bezig. Zo trad ze vaak op tijdens haar schoolperiode. Een eerste succesje behaalde ze tijdens de Kentucky State Fair’s Coca-Cola Talent Classic, waar ze tweede werd. Na de middelbare school ging ze studeren aan de Wright Stae University, waar muzikaal theater haar hoofdvak was. Omdat het zingen in bandjes een succes werd, heeft ze haar school uiteindelijk niet afgemaakt. Toch kunnen we zeggen dat deze powervrouw met haar succesvolle carrière zeker geslaagd is.

© Instagram

Serena Williams: de ex-vriendin van Grigor Dimitrov

Serena Williams is een ex-vriendin van Grigor Dimitrov. Beide tennisspelers zijn in 2012 aan het daten geslagen, nadat ze door hun coach Patrick Mouratoglou aan elkaar waren voorgesteld. Enkele weken na de break-up liet Serena weten ‘Het daten opgegeven te hebben’.

Maria Sharapova: de volgende ex van Dimitrov

Williams is niet de enige tennisspeelster waarmee Dimtrov heeft gedatet. Ook Maria Sharapova is gevallen voor de charmes van de Bulgaar. Ze zijn ruim twee jaar samen geweest, waarna Grigor besloot om de relatie te beëindigen. Hij zou zich meer hebben willen focussen op zijn carrière.

Nicole Scherzingen is te volgen via Instagram en Facebook.