Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 15 maart 2021

Wie is de vriendin van Fons Lambie?

Wie is de vriendin van Fons Lambie? Veel kijkers van het journaal vragen zich dit af nu de politiek verslaggever helemaal door is gebroken op de nationale televisie. Fons Lambie heeft wel een vriendin, maar hij kiest er voor om de identiteit van zijn geliefde geheim te houden.

Wie is de vriendin van Fons Lambie?

Al als kleine jongen wist Fons Lambie dat hij journalist wilde worden. Zo schreef hij voor het krantje van zijn school en runde hij een website over al het nieuws uit zijn woonplaats Eckelrade. Vooral bij historische momenten als de moord op Pim Fortuyn en de vuurwerkramp van Enschede ging het journalistieke hart van Fons altijd net iets sneller kloppen.

En er is dus ook een vriendin die zijn hart sneller laat kloppen, maar welke dame het precies betreft is onduidelijk. Zo schreef De Mediagids al eens: ‘Over het privéleven van Lambie is weinig bekend. Hij houdt dat graag voor zichzelf. Dit in tegenstelling tot zijn collega Frits Wester. Over zijn privéleven is veel meer bekend. Op de vraag of Fons Lambie een vriendin heeft, is het antwoord: ja, hij heeft een vriendin. Haar naam blijft echter geheim.’

Fons Lambie politiek verslaggever RTL

Fons Lambie scoorde zijn eerste échte job als journalist bij lokale omroep L1. Dankzij zijn baas aldaar, die een lijntje had lopen naar RTL, maakte Fons al snel de overstap naar de grootste commerciële zender van Nederland. Inmiddels is hij bij RTL dé politiek verslaggever van het moment. Zijn grootste motivatie is het controleren en observeren van hoe mensen met hun macht omgaan, en met de druk die op hen ligt. Aan beiden is in de politieke wereld natuurlijk een overschot.

Fons Lambie en Eva Jinek presentatoren verkiezingsavond

In maart 2021 was Fons Lambie samen met Eva Jinek de host van de verkiezingsavond op RTL. Verder presenteerde nieuwslezer Antoin Peeters de cijfers, en deed Jaïr Ferwerda de interviews en verslagen met de politici zelf. Ongetwijfeld zal de vriendin van Fons Lambie vol trots op de bank hebben meegekeken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fons Lambie (@fonslambie)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fons Lambie (@fonslambie)