Sterren op TV

Wie is de vriendin van Fernando Halman?

Wie is de vriendin van Fernando Halman? Hoewel de Nederlandse radio-dj en televisiepresentator van Arubaanse afkomst erg geliefd is bij het publiek, heeft hij nog geen liefde gevonden. Wel heeft hij een zoontje, maar met diens moeder heeft hij geen relatie. Fernando Halman is derhalve vrijgezel.

Wie is de vriendin van Fernando Halman?

Fernando Halman studeerde op het Amstellyceum en kreeg zijn eerste baantje in 2005 bij radiostation FunX. Sinds 2009 presenteert hij aldaar de ochtendshow. Fernando werd echter pas echt bekend bij het grote publiek na zijn deelname aan Hey DJ.

Verder is hij tegenwoordig te horen in Zapp op NPO3, en heeft hij een rol (als Milton) in de film Suriname. Ook schittert Fernando in de speciale goede doelen-editie van de spelshow Lego Masters VIPS waarin BN’ers met lego gaan bouwen.

Fernando Halman op FunX, in Lego Masters VIPS en in film Suriname

Het kwam allemaal echter zeker niet aanwaaien voor Fernando, zo vertelde hij al eens in een openhartig interview met het JFK Magazine. “Mijn biologische vader en mijn moeder zijn uit elkaar gegaan toen ik nog een baby was.”

“Tien jaar lang redden we het prima met zijn tweetjes. Toen leerde mijn moeder Roel kennen. Iedere man kan een kind maken, maar niet iedere man heeft het in zich om vader te zijn. Roel heeft mij laten zien wat het echt inhoudt om een vader te zijn. Het gaat niet om de materiële dingen, het gaat erom dat je er bent. En Roel is er altijd geweest.”

Fernando Halman niet samen met moeder van zijn zoon

“Voor mij is hij dan ook mijn echte vader. Nu ik zelf vader ben, zie ik hoe lastig het soms kan zijn om je tijd te verdelen. De moeder van mijn zoontje en ik hebben geen relatie, maar zijn wel goede vrienden. Om het weekend is die kleine bij mij en doe ik er alles aan om dat weekend zo intens mogelijk te beleven. Als dat mannetje lacht, lacht mijn hele leven. Super cliché, ik weet het, maar ik denk dat iedere vader dit zal beamen.”

“Mijn allergrootste droom? Om voor altijd zijn superheld te zijn. Dat als mensen hem vragen wie zijn allergrootste held is, hij niet ‘Spiderman’ zegt, maar ‘papa’.” Dat is een heel mooi streven. En natuurlijk hopen we dat Fernando Halman in de toekomst alsnog een leuke vriendin gaat scoren!