Sterren op TV

Wie is de vriendin van Christiaan Bauer?

Wie is de vriendin van Christiaan Bauer? Het lijkt erop dat de zoon van zanger Frans Bauer en diens vrouw Mariska momenteel vrijgezel is. In het verleden had hij nog wel een relatie met skilerares Frauke, maar alles wijst erop dat dat inmiddels niet meer speelt. Christiaan Bauer is samen met Emma Deckers te zien in Lego Masters VIPS.

Wie is de vriendin van Christiaan Bauer?

Christiaan Bauer is de oudste zoon van Frans en Mariska Bauer. Zijn broertjes heten Jan, Frans en Lucas. Halverwege 2020 kwam er nog het nieuws naar buiten dat Christiaan een relatie had met skilerares Frauke uit Rotterdam. Hij schreef destijds zelf op Instagram ‘eindelijk iemand te hebben gevonden die om zijn grapjes kan lachen’.

Inmiddels is het liefdeskiekje echter al weer verwijderd van zijn Instagram, en ook op het Facebook-account van Christiaan Bauer zien we geen enkele link meer met Fraukje. Het lijkt er dus op dat hij nu toch weer vrijgezel is, helaas.

Christiaan Bauer in Lego Masters VIPS

Christiaan Bauer doet mee aan de spelshow Lego Masters VIPS, waarin BN’ers voor het goede doel in de weer gaan met legoblokjes. Hij vormt aldaar een team met Emma Deckers, de knappe dochter van topmodel Daphne Deckers en oud-tennisser Richard Krajicek.

In het verleden was Christiaan overigens ook al eens op tv te zien, in de realityserie De Bauers. Destijds zei vader Frans over zijn vier koters: “Ik heb vier zoons. Ik heb hen van jongs af aan geleerd dat het niet uitmaakt waar je wiegje staat.” Nu nog hopen dat hij ook spoedig een nieuwe vriendin gaat scoren!