Sterren op TV

Wie is de vriendin van Boer Ayoub Louihrani?

Wie is de vriendin van Boer Ayoub? Een vraag die erg vaak gesteld wordt, nu hij van internetsensatie is uitgegroeid tot een graag gezien gezicht op televisie. Hij kreeg zelfs zijn eigen serie bij de KRO-NCRV, nadat een documentaire van RTV Noord-Holland over Boer Ayoub viral ging. Zijn echte naam is Ayoub Louihrani. Maar een vriendin heeft hij (nog) niet: Boer Ayoub is vrijgezel.

Wie is de vriendin van Boer Ayoub?

Ayoub Louihrani is geboren in Amsterdam-Oost, maar heeft roots in Marokko. Hij deed de mbo-opleiding Veehouderij en dat verging hem ontzettend goed, maar een stage regelen werd lastig. In totaal ontving hij maar liefst twaalf (!) afmeldingen, waarbij ‘sommigen al ophingen bij de naam Ayoub’.

Echte naam Boer Ayoub is Ayoub Louihrani

“Mijn vrienden verklaarden mij voor gek, een beetje poep opruimen enzo. Maar diezelfde vrienden bezoeken me nu regelmatig op de boerderij om aan de drukte van de stad te ontsnappen”, vertelde Boer Ayoub zelf in de documentaire van RTV Noord-Holland over hem.

Eigen programma Boer Ayoub bij KRO-NCRV

Op 23-jarige leeftijd maakte Ayoun Louihrani bekend dat de docu van RTV Noord-Holland een fraai vervolg ging krijgen, in de vorm van een eigen serie bij de KRO-NCRV. “Daarin gaan de camera’s mij volgen om te kijken of ik mijn droom kan halen”, kondigde Ayoub zelf aan. In dit programma zullen we helaas nog geen vriendin van Boer Ayoub voorbij komen, want hij is dus nog vrijgezel.

Maar gelukkig kan hij wel op lof van directievoorzitter Peter Kuipers van de KRO-NCRV rekenen: “De gedrevenheid en het enthousiasme van Ayoub zijn aanstekelijk. In een tijd waarin boeren het zwaar hebben, is het belangrijk om te laten zien dat deze jonge vent, zonder agrarische achtergrond, niets liever wil dan letterlijk met zijn poten in de klei staan.”

Wie weet gaat Boer Ayoub spoedig een leuke boerin scoren, die samen met hem in de klei wil staan. En anders kan-ie altijd nog meedoen aan Boer Zoekt Vrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer Ayoub (@truefellah)