Sterren op TV

Dit is de vriendin van Bobby de Groot

Bobby de Groot heeft een vriendin. Bobby is jurylid in de televisiespelshow Klein maar Fijn, van SBS. Daarin wordt gezocht naar de beste miniatuurbouwer van ons land. Naast Bobby de Groot is ook Dido Geluk er jurylid.

Vriendin Bobby de Groot

Over de vriendin van Bobby de Groot is online niet heel erg veel te vinden. Ze hebben wel één schattig kiekje samen op de Facebook-pagina van Bobby, maar naar de naam van de gelukkige dame is het (nog) gissen.

Wat we wél zeker weten, is dat ze haar vriend nauwlettend zal volgen tijdens zijn optredens in Klein maar Fijn, een televisiespelshow waarin wordt gezocht naar de beste miniatuurbouwer van ons land.

Bobby de Groot jurylid in Klein maar Fijn

Bobby de Groot komt uit het Noord-Brabantse Bakel. Hij heeft een tijdje in Engeland gewoond, waar hij de opleiding Computer Animation heeft gevolgd op de universiteit in Portsmouth. Daarna volgden nog de studies Docent tekenen 2e graad aan het Fontys College, en Animation & VFX op de Hogeschool van Kunsten in de Utrecht.

En aldaar werkt hij inmiddels, als docent. Ook is Bobby de Groot regisseur en animator onder zijn eigen bedrijf genaamd ByBob. Enkele van zijn prestigieuze klanten zijn Toyota, Volvo, Mitsubishi, Nike, Bol.com, Bacardi, KLM, ABN AMRO, Nederland 3, KRO, Zappelin, Centraal Beheer, Dutch Railway Museum, Bacardi, Ziggo, Lays, LU, T-Mobile, Marktplaats, Cote d’Or, Albert Heijn, Philips en MTV.

Bobby de Groot en Dido Geluk

Lang niet slecht dus. Een ideaal jurylid voor Klein maar Fijn, de talentenjacht voor miniatuurbouwers. Dat doet hij samen met Dido Geluk. Een markant, maar vooral kundig duo.

Geplaatst door Bobby de Groot op Maandag 2 april 2018

Thanks to all for the wonderfull birthday wishes. Had a super day, thanks to the love of my life Pam de Sterke, Marco keijzer and that other great duo sugar & alcohol.

#hairymantitties

Geplaatst door Bobby de Groot op Woensdag 14 oktober 2020